Breaking News
26 Μαΐου 2021

Την Τετάρτη η ζέστη θα παραμείνει αισθητή με θερμοκρασίες έως 33 βαθμούς.

Κατά τα άλλα, η ηλιοφάνεια θα κυριαρχήσει στη χώρα μας με τοπικές μπόρες από το μεσημέρι μόνο στα ορεινά της Μακεδονίας. Οι βόρειοι άνεμοι τοπικά θα φτάνουν τα 6 μποφόρ. Το διήμερο Πέμπτη-Παρασκευή η θερμοκρασία θα επανέλθει σε πιο κανονικά επίπεδα των 28 με 30 βαθμών με περισσότερες βροχές στη βόρεια Ελλάδα.

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, παροδικές νεφώσεις από το μεσημέρι, με τοπικές μπόρες στα ορεινά της Μακεδονίας. Η θερμοκρασία από 13 έως 32 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, γενικά αίθριος καιρός με παροδική συννεφιά από το μεσημέρι και το θερμόμετρο από 15 έως 30 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία από 10 έως 31 βαθμούς.

Στην Πάτρα αραιή μόνο συννεφιά.

Στην Πελοπόννησο, γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις το μεσημέρι. Ο υδράργυρος από 11 έως 33 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, αίθριος καιρός και η θερμοκρασία έως 30 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 18 έως 32 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, γενικά αίθριος καιρός με λίγη συννεφιά στα βόρεια. Άνεμοι βόρειοι-βορειοδυτικοί έως 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 18 έως 31 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις από το μεσημέρι. Ο υδράργυρος από 13 έως 33 βαθμούς.

Στην Αττική, γενικά αίθριος καιρός με αραιή συννεφιά τις μεσημβρινές ώρες. Άνεμοι ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι 4 με 5 μποφόρ, η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr

Διαβάστε επίσης

Η Yamaha στηρίζει τον Γιάννη Περιστερά

 

Όλα τα ζώδια 26/05

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics