Breaking News
31 Μαΐου 2021

Την Δευτέρα οι βροχές στη βόρεια Ελλάδα και σε ορεινές περιοχές θα είναι περισσότερες και πιο αξιόλογες.

Παράλληλα, ο καιρός θα παραμείνει δροσερός με μικρή ενίσχυση των ανέμων στη δυτική και τη νότια χώρα. Την Τρίτη ο άστατος καιρός θα συνεχιστεί κυρίως στο Αιγαίο και σε ορεινές ηπειρωτικές περιοχές. Από την Τετάρτη οι βροχές γενικά θα σταματήσουν.

Πιο αναλυτικά, την Δευτέρα:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, νεφώσεις τοπικά αυξημένες με παροδικές μπόρες. Η θερμοκρασία από 9 έως 24 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, πρόσκαιρη συννεφιά με βροχές κατά διαστήματα και το θερμόμετρο από 14 έως 24 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, αρκετή ηλιοφάνεια με λίγες μπόρες από τις μεσημβρινές ώρες στα ορεινά της Ηπείρου. Η θερμοκρασία από 7 έως 25 βαθμούς.

Στην Πάτρα αρκετή ηλιοφάνεια.

Στην Πελοπόννησο, λίγες μόνο νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Ο υδράργυρος από 7 έως 27 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία έως 25 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, αρκετή ηλιοφάνεια με πιθανές βροχές στα ορεινά της Κρήτης. Οι άνεμοι δυτικοί 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 14 έως 27 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, γενικά αίθριος καιρός στα νότια, παροδικές βροχές στα βορειότερα. Άνεμοι δυτικοί-βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 16 έως 27 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, παροδική συννεφιά με τοπικές βροχές. Ο υδράργυρος από 10 έως 26 βαθμούς.

Στην Αττική, λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις με τοπικές μπόρες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Άνεμοι δυτικοί έως 4 μποφόρ με εξασθένηση, η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr

Διαβάστε ακόμη:

Μπανάια – MotoGP: «Δεν έπρεπε να γίνουν αγώνες μετά τον θάνατο του Ντουπασκίε» [vid]

 

Σε απ’ ευθείας μετάδοση με live streaming ο αγώνας ΝΕΑΠΟΛΗ – ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics