Breaking News
06 Μαρτίου 2016

Η Μαρία Σαράποβα θα δώσει αύριο στο Λος Άντζελες έκτακτη συνέντευξη τύπου και έχουν φουντώσει οι φήμες ότι πρόκειται να ανακοινώσει την απόσυρσή της από την ενεργό δράση!


Toν άλλο μήνα κλείνει τα 29 της χρόνια η Ρωσίδα και φυσιολογικά αυτή δεν είναι ηλικία για να εγκαταλείψει τα κορτ, όμως το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμών.

Φέτος, λόγω ενοχλήσεων στο χέρι, έχει καταφέρει να παίξει μόνο στο Australian Open, ενώ συνολικά τους τελευταίους οκτώ μήνες έχει αγωνιστεί μόλις σε τρία τουρνουά!

Ο μάνατζέρ της μίλησε για «σημαντική ανακοίνωση» και αυτό έχει κάνει τον κόσμο του τένις να υποθέτει ότι μπορεί και να ήρθε το τέλος... Το βέβαιο είναι ότι δεν πρόκειται να αναφερθεί στην επιχειρηματική της δράση.

Η Μάσα, Νο.7 στην παγκόσμια κατάταξη, έχει κατακτήσει πέντε Grand Slams και, μάλιστα, το πρώτο (Wimbledon) ήρθε όταν ήταν μόλις 17 ετών!

Πριν από λίγες μέρες απέσυρε τη συμμετοχή της από το τουρνουά του Indian Wells που ξεκινάει στις 10 του μήνα.

sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics