Breaking News
22 Ιουνίου 2021

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ: Ο Έλληνας άσος έχασε με 3-0 γκέιμ (11-9, 11-3, 11-7) από τον Τσέχο Γιάνκαρικ
Γιάννης Νιαστίτης 

 


Με το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βαρσοβίας, ο Γιώργος Κωνσταντινόπουλος (Νο.153). Ο αριστερόχειρας πρωταθλητής κατάφερε να διεκδικήσει επί ίσοις όροις το αμφίρροπο πρώτο γκέιμ (11-9) από τον Τσέχο Λιούμπομιρ Γιάνκαρικ (Νο.123), αλλά στη συνέχεια στα δύο επόμενα σετ, δεν κατάφερε να κρατηθεί σε ανταγωνιστικό επίπεδο, γνωρίζοντας έτσι την ήττα με 3-0 γκέιμ (11-9, 11-3, 11-7).

Ο άσος του Παναθηναϊκού παρότι γνώρισε την ήττα στο πρώτο του παιχνίδι στον 3ο προκριματικό όμιλο, θα έχει την ευκαιρία απέναντι στον Λευκορώσο Βλάντισλαβ Ρούκλετσοφ στις 19:45 ώρα Ελλάδας να πάρει τη νίκη, ώστε να εξασφαλίσει τουλάχιστον τη δεύτερη θέση που οδηγεί στη φάση των νοκ άουτ των προκριματικών (δύο γύροι).


sports3.gr
Διαβάστε επίσης:

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

Στίβος: Η αποστολή για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics