Breaking News
31 Ιουλίου 2021

Ο Μίλτος Τεντόγλου με άλμα στα 8.22μ προκρίθηκε στον τελικό του μήκους των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο
Δημήτρης Ντζάνης


Ο Μίλτος Τεντόγλου έκλεισε ραντεβού με την ιστορία, ο 23χρονος πρωταθλητή Ευρώπης του μήκους, με άλμα στα 8,22μ εξασφάλισε την παρουσία του στον τελικό του αγωνίσματος των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο. Και τη Δευτέρα 2η Αυγούστου (04:20, ώρα Ελλάδας) θα αγωνιστεί για το μεγαλύτερο των ονείρων του.

 Ο πρώτος στόχος για τον Μίλτο Τεντόγλου ήταν να περάσει, όσο το δυνατόν πιο άκοπα στον τελικό, δηλαδή με ένα άλμα. Όπως και συνέβη. Με την πρώτη προσγειώθηκε στα 8.22μ. και καθάρισε.

 Ο Χουάν Μιγκέλ Ετσεβαρία άνοιξε τον προκριματικό για το Β’ γκρουπ, με τον Κουβανό να σημειώνει άλμα στα 8,50μ., να βελτιώνει το φετινό του ρεκόρ (8.38μ.) και να φεύγει για τον τελικό. Αυτά τα 8.50μ. είναι η δεύτερη καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο, πίσω από τα 8.60μ. που σημείωσε ο Μίλτος Τεντόγλου στις 26 Μάη στο μίτινγκ αλμάτων της Καλλιθέας.

Ο προκριματικός αγώνας των Ολυμπιακών Αγώνων βρίσκεται σε εξέλιξη.

sports3.gr

Διαβάστε επίσης

Ο καιρός σήμερα 31/07/2021[vid]

 

 

 

Παρέμεινε στην 11η θέση της γενικής ο Μιτάκης

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics