Breaking News
02 Αυγούστου 2021

Ελλείψει ανέμων στο Τόκιο, αναβλήθηκαν όλες οι ιστιοδρομίες του σημερινού προγράμματος, μεταξύ των οποίων και εκείνες των Σπανάκη-Τσουφλά και Μαντή-Καγιαλή

 


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 02/08/2021, 09:34
Παράταση φαίνεται πως παίρνει η προσπάθεια των ιστιοπλόων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, καθώς ελλείψει ανέμων στο Τόκιο, αναβλήθηκαν οι κούρσες που ήταν προγραμματισμένες για σήμερα Δευτέρα (02/8).
Έτσι, τα ελληνικά πληρώματα των 470, με τις Αριάδνη Σπανάκη-Αιμιλία Τσουφλά και Παναγιώτη Μαντή-Παύλο Καγιαλή δεν θα αγωνιστούν σήμερα στις δύο τελευταίες ιστιοδρομίες για την είσοδό τους στη medal race.
Αιτία της αναβολής ήταν η απουσία ανέμων, στο λιμάνι Enoshima Yachting. Ο συγκεκριμένος χώρος, θα φιλοξενούσε τους τελευταίους δύο αγώνες στα 470 των ανδρών και των γυναικών, καθώς και τους αγώνες μεταλλίων στην κατηγορία 49er σε άνδρες και γυναίκες το απόγευμα.
Αλλά δεδομένης της πρόγνωσης του καιρού που δημοσιεύτηκε το πρωί από την World Sailing (παγκόσμια ομοσπονδία), σύμφωνα με την οποία, οι άνεμοι θα παραμείνουν στους 4-6 κόμβους μέχρι το βράδυ, οι αγώνες αναβλήθηκαν για την Τρίτη (03/04), όταν και θα διεξαχθούν οι τέσσερις αγώνες των μεταλλίων. Η World Sailing, ανέφερε προηγουμένως στους δημοσιογράφους, ότι άνεμοι τουλάχιστον έξι κόμβων θα ήταν απαραίτητοι για να εξασφαλιστεί ο θεμιτός ανταγωνισμός.
Πλέον, απομένει η ανακοίνωση από την Ολυμπιακή Επιτροπή για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής των αγωνισμάτων.

sport-fm.gr

Διαβάστε επίσης

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics