Breaking News
12 Αυγούστου 2021

Μπιτς βόλεϊ: Κόντρα σε Αυστριακές οι Καραγκούνη / Αρβανίτη

 

Κώστας Ευθυμιάδης

Μπιτς βόλεϊ: Κόντρα σε Αυστριακές οι Καραγκούνη / Αρβανίτη στις «24» του Ευρωπαϊκού


 Στις 17:00 οι Βίκυ Αρβανίτη και Πένυ Καραγκούνη θα διεκδικήσουν την πρόκριση στις «16» του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπιτς βολεϊ.
Το πρώτο βήμα έγινε χθες για τις Βίκυ Αρβανίτη και Πένυ Καραγκούνη που μπήκαν στις «24» του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ.

Στο κρίσιμο ματς για την πρόκριση κέρδισαν τις Αυστριακές Φριντλ και Πφέφερ με 2-0 σετ (21-19, 21-12) και στα νοκ άουτ της διοργάνωσης που διεξάγεται στη Βιέννη, θα συναντήσουν ένα ακόμη ζευγάρια από την Αυστρία.

Πρόκειται για τις Σουλτζενχόφερ και Πλεσούντσιγκ, τις οποίες θα αντιμετωπίσουν σήμερα στις 17:00 με στόχο την είσοδο στις «16» του Ευρωπαϊκού.

gazzetta.gr
Διαβάστε επίσης

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics