Breaking News
15 Αυγούστου 2021

Πώς θα είναι η Κυριακή; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Με τη Σελήνη στον ηλιακό 8ο οίκο σου όλη μέρα θα προτιμήσεις να παρατηρήσεις τους άλλους. Οι ενέργειες της ημέρας είναι αισιόδοξες αλλά η τάση για βιαστικά συμπεράσματα ή αποφάσεις είναι μεγάλη. Η ένταση αυξάνεται ειδικά εάν αισθάνεσαι περιορισμένη ή χωρίς κατεύθυνση. Δώσε προσοχή στη διαίσθησή σου και μην φοβάσαι πράγματα που συνήθως κρύβεις κάτω από το χαλί. Δώσε χρώμα στη συναισθηματική σου ζωή απελευθερώνοντας τον εαυτό σου.

Ταύρος
Σε απασχολούν κυρίως οι στενές σχέσεις σου σήμερα και η επιθυμία να βελτιωθείς και να αναπτυχθείς είναι πιθανότατα πίσω από την ανυπομονησία. Η μείωση όμως του παρορμητισμού είναι το μεγαλύτερο στοίχημά σου. Προβάλλεις ένα ζεστό, προσιτό τρόπο και αυτό προσελκύει ευνοϊκές συνθήκες στη ζωή σου. Παρόλα αυτά κρατάς σφιχτά την ατομικότητά σου κι αυτό μπορεί να δημιουργήσει μπερδέματα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, φλέρταρε, απελευθερώσου και σκέψου θετικά.

Δίδυμοι
Οι σημερινές ενέργειες είναι θετικές για πρωτότυπες ιδέες, δραστηριότητες και επίλυση προβλημάτων. Θα βοηθούσε επίσης αν κατάφερνες να συγκρατήσεις τη βιασύνη και την παρορμητικότητά σου. Ένα έργο μπορεί ξαφνικά να φαίνεται πιο απαιτητικό από πριν αλλά αν αξίζει τον κόπο μπορείς να επιμείνεις. Πρόσθεσε ενδιαφέρον στη σχέση με τον αγαπημένο σου, διασκεδάστε με κοινούς φίλους χωρίς όμως να παίρνεις τα μάτια σου από πάνω του. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου τη γοητεία και την τύχη που αρχίζει να σου χαμογελά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καρκίνος
Η Σελήνη βρίσκεται στον τομέα της αναψυχής και της χαράς σου αναδεικνύοντας την αίσθηση του παιχνιδιού και τις έντονες συμπάθειές σου. Έρχεσαι σε επαφή με το παιδί που κρύβεις μέσα σου και απολαμβάνεις τη μέρα σου. Μια φρέσκια ενέργεια και μια ανανέωση στη σχέση με τον αγαπημένο σου σε κάνει να νιώθεις συναισθηματικά ασφαλής. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες συναντήσεις και επικοινωνίες γεμίζουν τη μέρα σου.

Λέων
Σήμερα η Σελήνη περνά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και ίσως θελήσεις να μείνεις μαζί τους και σε γνωστές δραστηριότητες. Ωστόσο οι ενέργειες προκαλούν μια ένταση στις στενές σχέσεις αλλά η επαφή με την επιθυμία μπορεί να σε βοηθήσεις να εξημερώσεις την ανησυχία. Η σχέση με τον αγαπημένο σου βελτιώνεται και περνάτε όμορφες στιγμές μαζί. Εσύ που είσαι μόνη, το επόμενο διάστημα κρύβει εκπλήξεις.

Παρθένος
Μπορεί σήμερα να αισθανθείς μια πίεση για να πετύχεις τους στόχους σου όμως τα εμπόδια που συναντάς σε παρακινούν να δράσεις. Εμπιστεύσου τις ικανότητες και τις ευκαιρίες και απόφυγε τις εντάσεις. Πέρνα όσο καλύτερα μπορείς αυτήν την ξεχωριστή μέρα με τον αγαπημένο σου και άσε τους προβληματισμούς για αργότερα. Εσύ που είσαι μόνη, η επικοινωνία με φίλους που έχεις να συναντήσεις καιρό ή και παλιούς θαυμαστές σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Ζυγός
Ενώ η μέρα έχει μια παρορμητική ενέργεια ως επί το πλείστον επιλέγεις να μείνεις στα σταθερά και γνώριμα. Η Σελήνη περνά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στον 2ο ηλιακό σου οίκο και οι φυσικές ανέσεις και απολαύσεις είναι πιο ελκυστικές. Η σημερινή διέλευση Αφροδίτης – Ουρανού τείνει να προκαλεί ανυπομονησία που πρέπει να κοντρολάρεις. Ο ερωτικός σύντροφός σου προσπαθεί να σου αποσπάσει μια συναισθηματική επιβεβαίωση και δεν πρέπει να του την αρνηθείς. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες εκπλήξεις κρύβει η μέρα.

Σκορπιός
Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευσή της στο δικό σου ζώδιο και ίσως είσαι λίγο πιο αισιόδοξη και παρορμητική από ότι θα έπρεπε. Η ανησυχία θα μπορούσε να επηρεάσει μια πολύ δημιουργική μέρα αν δεν είσαι προσεκτική. Αφιέρωσε χρόνο στον αγαπημένο σου, επιδιώξτε μια μικρή έστω απόδραση που θα σας δώσει την ευκαιρία να μείνετε περισσότερο χρόνο οι δυο σας. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου αυξάνεται κι έτσι μπορείς να κινηθείς προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Τοξότης
Η Σελήνη περνά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στον τομέα της ιδιωτικότητάς σου αυξάνοντας τη διάθεσή σου για λίγη απομόνωση. Λίγο πιο προσωπικός χώρος και χρόνος για χαλάρωση σε βοηθά να ανανεωθείς και να επαναπροσδιοριστείς. Τα επίπεδα ενέργειάς σου είναι χαμηλά όμως είναι μια καλή στιγμή για να συντονιστείς με τα συναισθήματα και τις ανάγκες σου. Μην απομακρύνεσαι από τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην ρίχνεις όλες τις ευθύνες για τα λάθη του παρελθόντος στον εαυτό σου.

Αιγόκερος
Η Σελήνη περνά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στον κοινωνικό σου τομέα και ίσως είναι προτιμότερο να αποφασίσεις να ενεργήσεις με το συναίσθημα αντί να αντιδράς σε ανθρώπους ή σε συνθήκες γύρω σου. Ευθύνες ή προβλήματα του παρελθόντος έχουν έναν τρόπο να αποσπούν την προσοχή σου. Οι συναισθηματικές σου ισορροπίες χρειάζονται μια παραπάνω προσπάθεια προκειμένου να διατηρηθούν. Έτσι αν είσαι μόνη, προστάτευσε τον εαυτό σου από επαναλαμβανόμενα λάθη.

Υδροχόος
Οι ευθύνες σου απέναντι στους άλλους είναι σήμερα στο επίκεντρο και οι αναθεωρήσεις μπορούν να καταναλώσουν το χρόνο σου. Οι ξαφνικές παρορμήσεις επίσης μπορεί να είναι συναρπαστικές, αλλά το να φτάσεις στην καρδιά των επιθυμιών σου δεν είναι απλό και οι ιδιοτροπίες μπορούν να σε απομακρύνουν από την πορεία σου. Ωστόσο οι συνομιλίες κυρίως με τον αγαπημένο σου είναι ζωηρές και συναρπαστικές καθώς είναι ειλικρινείς και ανοιχτές. Αν είσαι μόνη, η μέρα σου γεμίζει από επαφές και συναναστροφές με αγαπημένα πρόσωπα.

Ιχθείς
Σήμερα υπάρχει μια τάση να παραλείπεις βήματα και μπορεί να νιώσεις παθιασμένη με τις ιδέες και απόψεις σου. Η συναισθηματική ενέργεια είναι υψηλά και ενδιαφέρουσες εμπειρίες μπορούν να την τροφοδοτήσουν περισσότερο. Ενώ οι συνομιλίες είναι ενδιαφέρουσες δεν μιλάς απαραίτητα με την καρδιά κι αυτό μπορεί να πληγώσει τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, επιδίωξε συναντήσεις, επαφές ή συνομιλίες με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

tlife.gr
Διαβάστε επίσης:

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics