Breaking News
23 Αυγούστου 2021

Θετική αρχή έκανε η Κατερίνα Τόλιου στο διεθνές ανοιχτό πρωτάθλημα της Τσεχίας, που συνεχίζεται για 3η μέρα στο Όλομουτς.

Αρχίζοντας την πορεία της από το κυρίως ταμπλό, λόγω της υψηλής θέσης της στα seeding του απλού γυναικών (νούμερο 12), επιβλήθηκε στον 1ο γύρο της Νικίτα Πετρόβοβα από την Τσεχία με 4-0 σετ και μπήκε στην πρώτη 16άδα. Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια της παγκόσμιας κατάταξης είχε πολύ σταθερή απόδοση σε όλη τη διάρκεια του ματς, αντίθετα η αριστερόχειρας αντίπαλός της εμφάνισε αδυναμίες απέναντι στο αμυντικό στυλ παιχνιδιού. Ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει σημαντικά τώρα, καθώς στον 2ο γύρο υπάρχει το 1ο φαβορί του αγωνίσματος, η Γιανγκ Σιαοσίν από το Μονακό, η οποία πριν από λίγες ημέρες κατέκτησε την πρωτιά στο WTT Contender της Βουδαπέστης! Ο αγώνας διεξάγεται αύριο το μεσημέρι με την Τόλιου να έχει την ευκαιρία για ένα γερό τεστ χωρίς άγχος ενόψει μάλιστα των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ομαδικού, όπου θα σηκώσει αρκετό βάρος.

Η Τόλιου περίμενε αντίπαλο από τα προκριματικά και κληρώθηκε με την 21χρονη Νικίτα Πετρόβοβα, η οποία είχε κατακτήσει την πρωτιά στο 15ο γκρουπ με δύο νίκες (και χωρίς να είναι επικεφαλής) κι ακολούθως επικράτησε στον έναν προκριματικό γύρο. Η Τόλιου (νούμερο 143 στη τρέχουσα παγκόσμια κατάταξη) ήταν το φαβορί και το επιβεβαίωσε με καλή απόδοση. Στο 2ο και το 4ο σετ δέχτηκε μεγαλύτερη πίεση, αλλά βρήκε τις λύσεις και επικράτησε στα τέσσερα σετ (11-3, 11-8, 11-6, 11-8). Η Τσέχα είναι νούμερο 474 στον πίνακα αξιολόγησης των γυναικών. Η τρις πρωταθλήτρια Ελλάδας του απλού γυναικών συναντά αύριο τη Γιανγκ Σιαοσίν στις 13:10 ώρα Ελλάδας. Αν πάρει τη νίκη μπαίνει στα προημιτελικά και φτάνει σε διάκριση, ενώ αν γνωρίσει την ήττα μένει εκτός συνέχειας. Θυμίζουμε ότι στο διεθνές όπεν της Τσεχίας συμμετείχαν ακόμα οι Ελισάβετ Τέρπου, Μαλαματένια Παπαδημητρίου, Κωνσταντίνα Παρίδη, Αλίκη Κιούφη και Δήμητρα Τσεκούρα, που αποκλείστηκαν στα προκριματικά γκρουπ. Στο κοουτσάρισμα είναι ο εθνικός ομοσπονδιακός προπονητής γυναικών Γιώργος Καρύτσας. Την ερχόμενη Τετάρτη το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα μεταβεί στο Βελιγράδι για τα προκριματικά της β’ κατηγορίας του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (27-29/08)

Διαβάστε επίσης

Όλα τα ζώδια 23/08

 

 

Αρχηγού… παρόντος ο “μπασκετικός” ΟΦΗ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics