Breaking News
04 Φεβρουαρίου 2022

Την 3η θέση κατέκτησε τελικά η Μαλαματένια Παπαδημητρίου στο διπλό αθλητριών έως 19 ετών στο Youth Star Contender της Τυνησίας.

Με συμπαίκτρια την Ιταλίδα Νικόλ Άρλια αποκλείστηκαν το απόγευμα στα ημιτελικά με 3-0 σετ από το 1ο φαβορί του αγωνίσματος, τις Ρουμάνες Έλενα Ζαχαρία/Μπιάνκα Μέι Ρόζου (8-11, 7-11, 2-11). Την Τετάρτη είχαν προχωρήσει δύο γύρους στο ταμπλό, αρχικά χωρίς αγώνα κι εν συνεχεία με δύσκολη νίκη απέναντι σε ισπανικό δίδυμο. Το πλασάρισμα στην πρώτη 4άδα του διπλού αποτελεί σίγουρα ένα καλό ξεκίνημα για την πρωταθλήτρια από τη Σαλαμίνα στα φετινά Youth Contender, ειδικά όταν έρχεται σε τουρνουά της κατηγορίας Star, που είναι η κορυφαία του νέου θεσμού. Η αριστερόχειρας πρωταθλήτριά μας αγωνίστηκε στην Τύνιδα με κόουτς τον Ανέστη Καριοφυλλίδη.

Το event συνεχίζεται από αύριο με τα παιχνίδια των παίδων και των εφήβων και ολοκληρώνεται την Κυριακή 6 του μήνα. Για το φινάλε των κοριτσιών, να προστεθεί ότι στο απλό U19 αναδείχτηκε νικήτρια η Ρουμάνα Έλενα Ζαχαρία, η οποία στην πρώτη φάση ήταν επικεφαλής στο γκρουπ της Παπαδημητρίου. Στον τελικό μάλιστα, νίκησε με 3-1 σετ τη Νικόλ Άρλια, συμπαίκτρια της Ελληνίδας διεθνούς στο διπλό. Τέλος, στο διπλό U19 οι Ζαχαρία/Μέι Ρόζου αρκέστηκαν στη 2η θέση, καθώς έχασαν στον τελικό με 3-1 από τις Ρωσίδες Βλάντα Βορόνινα/Λιούμποφ Τέντσερ.

Πολύ γρήγορα θα έρθει η επόμενη ελληνική συμμετοχή στα φετινά τουρνουά μικρών ηλικιών της παγκόσμιας ομοσπονδίας. Η Παπαδημητρίου και η συμπαίκτριά της στον Τελαμώνα Σαλαμίνας Αγγελική Ευμορφιάδη πρόκειται ν’ αγωνιστούν στο Youth Contender του Βελγίου, στα μέσα Φεβρουαρίου στο Σπα.

Διαβάστε επίσης:

Παίκτης αποκτήθηκε ως 18χρονος, είναι 25 και προδόθηκε από το Football Manager!

 

 

 

 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics