Breaking News
10 Φεβρουαρίου 2022

Μέρος του προγράμματος ακολούθησε στην σημερινή προπόνηση του ΟΦΗ ο Γκαγέγος, εν αντιθέσει με τους Τσιλιανίδη και Καμάου, που δεν συμμετείχαν σε αυτή καθώς ήταν κλινήρεις.


Την προετοιμασία του, για τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (13/2 15:00), κόντρα στο Βόλο συνέχισε την Πέμπτη (10/2) ο ΟΦΗ.

Στην σημερινή προπόνηση, ο τεχνικός των Κρητικών Νίκος Νιόπλιας είδε τον Φελίπε Γκαγέγος, να συμμετέχει σε μέρος της προπόνησης. Αντίθετα απόντες από αυτή ήταν οι Κοσμάς Τσιλιανίδης και Μπρους Καμάου, οι οποίοι έχουν προσβληθεί από ίωση.

Όσον αφορά τον Χρήστο Μανδά ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες μέρες και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Η επόμενη προπόνηση της ομάδας του Ηρακλείου είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή (11/2) στις 11 το πρωί.

sdna.gr
Διαβάστε επίσης:

O Γιοχάνες Στρολτς, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο αλπικό σύνθετο των Χειμερινών Ολυμπιακών

 

 

 

Πρώτες νίκες της Τόλιου στην Ισπανία, πολύ ψηλά στην ατομική στατιστική στη Σουηδία ο Κ. Κωνσταντινόπουλος

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics