Breaking News
14 Φεβρουαρίου 2022

Η μίνι προετοιμασία για το ματς της Τετάρτης ξεκίνησε τη Δευτέρα με προπόνηση στο Παγκρήτιο στάδιο.

Η ενημέρωση από τον Εργοτέλη είναι η εξής:

Οι κιτρινόμαυροι αφήνουν στην άκρη το παιχνίδι με την Ρόδο και επικεντρώνονται στην επόμενη αγωνιστική τους υποχρέωσή στο Ρέθυμνο απέναντι στην Επισκοπή.


Σήμερα το πρωί άπαντες συγκεντρώθηκε και πάλι στο Παγκρήτιο στάδιο ώστε ν’ αρχίσει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Τετάρτης (16/02/22 – 15:00)

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στην Ρόδο ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης κι αποθεραπείας.

Το υπόλοιπο γκρουπ παικτών ξεκίνησε το σημερινό πρόγραμμα με προθέρμανση παιχνίδια rondo, τελειώματα φάσεων και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε μικρό χώρο. Κανονικά έλαβε μέρος στην προπόνηση ο Στέλιος Ποζατζίδης ο οποίος τις δυο προηγούμενες ημέρες απουσίαζε με άδεια

H αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 όπου μετά το τέλος της θα ανακοινωθεί και η αποστολή που θα μεταβεί στο Ρέθυμνο για την αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής.
athlitiko.gr
Διαβάστε επίσης:

Ο καιρός σήμερα 14/02/2022 [vid]

 

 

 

Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια έχει αγωνιστικό πλάνο

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics