Breaking News
18 Μαρτίου 2016

Η Σαράποβα... εκτόξευσε τις πωλήσεις του Meldonium!

Χαμός γίνεται στη Ρωσία με το φάρμακο Meldonium, στο οποίο βρέθηκε θετική η Μαρία Σαράποβα. Αυξήθηκαν κατά 220% οι πωλήσεις από τη μέρα που ανακοινώθηκε το σκάνδαλο της Ρωσίδας τενίστριας. 

Η παραδοχή της Μαρίας Σαράποβα, ότι βρέθηκε θετική στην ουσία meldonium, σόκαρε την αθλητική κοινότητα, όμως φαίνεται πως λειτούργησε... διαφημιστικά για τους συντοπίτες της. 

Σύμφωνα με έρευνα της εταιρίας «DSM Group» οι πωλήσεις υπερδιπλασιάστηκαν στη Ρωσία, την ίδια μέρα με την ανακοίνωση της Ρωσίδας σταρ. 

Συγκεκριμένα, πωλήθηκαν 78.300 κουτιά meldonium το διάστημα μεταξύ 7-13 Μαρτίου, δηλαδή 220% περισσότερα από ότι την προηγούμενη εβδομάδα. 

Υπενθυμίζουμε πως η Μαρία Σαράποβα συγκάλεσε έκτακτη συνέντευξη Τύπου στις 7 Μαρτίου, για να ανακοινώσει ότι βρέθηκε θετική στην συγκεκριμένη απαγορευμένη ουσία, στο Αυστραλιανό OPEN. 

«Το σκάνδαλο λειτούργησε ως πολύ καλή διαφημιστική προώθηση για το meldonium, αφού έγινε γνωστό σε ένα πολύ μεγαλύτερο κοινό», σχολίασε ο επικεφαλής της έρευνας, και συνέχισε λέγοντας: «Οι άνθρωποι νιώθουν πως αν η Σαράποβα εμπιστεύτηκε ένα τέτοιο φάρμακο, τότε θα βοηθάει αρκετά».

 

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics