Breaking News
14 Ιουνίου 2022

Οι δίδυμοι Μιλτιάδης και Νίκος Καμπιτάκης σάρωσαν στον 1ο Αγώνα Γαύδου


Οι δίδυμοι Μιλτιάδης και Νίκος Καμπιτάκης σάρωσαν στον 1ο Αγώνα Γαύδου
Με επιτυχία και πλήθος συμμετοχών ολοκληρώθηκε την Κυριακή που μας πέρασε ο 1ος Αγώνας Γαύδου.

Το νοτιότερο άκρο της Ευρώπης φιλοξένησε πάνω από 150 αθλητές από την Κρήτη και την υπόλοιπη χώρα που απόλαυσαν τις ομορφιές της Γαύδου τρέχοντας από το Καστρί προς τα Φραγγεδιανά, την Άμπελο και τον Φάρο με κατάληξη και πάλι στο Καστρί.

Μεγάλοι νικητές στην κατηγορία των ανδρών αναδείχθηκαν οι δίδυμοι, Μιλτιάδης και Νίκος Καμπιτάκης.

Ο Μιλτιάδης Καμπιτάκης κάλυψε την απόσταση των 7 χιλιομέτρων σε χρόνο 0:30:39 και ήλθε πρώτος ενώ ο αδελφός του Νίκος σε 0:31:27 τερματίζοντας δεύτερος.

Τρίτος στους άνδρες κατατάχθηκε ο Χρήστος Ταλλας, με χρόνο 0:32:57

Στην κατηγορία Γυναικών:

Την πρώτη θέση κατέλαβε η Μαρία Μαννιάνα Μιγάδη, με χρόνο 0:48:00, δεύτερη η Μαριάννα Γαλεράκη, με 0:50:10 και Τρίτη η Δανάη Αρβανίτη, με 0:50:37

Τις απονομές των μεταλλίων έκαναν οι: Δήμαρχος Γαύδου κα Στεφανάκη Λίλιαν, εκ μέρους της ΑΝΕΝΔΥΚ Seaways ο Αντιδήμαρχος κ. Μαραβελάκης Σταύρος, ο ιερέας του νησιού Μπικογιαννάκης Μανώλης, ο πρώην Δήμαρχος Γαύδου κ. Λαμπάκης Στρατής, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αρκαλάκης Θεοχάρης και ο πυροσβέστης του νησιού κ. Χατζάκης Μανώλης.

 Οι νικητές με τον Έφορο καταφυγίου του ΕΟΣ Ηρακλείου Φάνη Μάμο

Το Newshub.gr συνάντησε το αχτύπητο δίδυμο Καμπιτάκη στο πλοίο της επιστροφής από Γαύδο προς Σφακιά και διαπίστωσε αυτό που όλοι όσοι γνωρίζουν τα δυο αδέλφια επαναλαμβάνουν διαρκώς, ότι δηλαδή τρέχουν και ορειβατούν μόνο για τη χαρά της συμμετοχής κι όχι για τις νίκες και τα έπαθλα.

Εξάλλου όσες φορές κι αν τους ρωτήσαμε, πάνω στο πλοίο, τι θέση κατέκτησαν στον 1ο Αγώνα Γαύδου η απάντηση που πήραμε ήταν: Μιλτιάδης Καμπιτάκης πρώτος Νίκος Καμπιτάκης δεύτερος, Νίκος Καμπιτάκης πρώτος Μιλτιάδης Καμπιτάκης δεύτερος.

Οι δίδυμοι από την Αγία Βαρβάρα, ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συμμετοχή τους σε αυτή την πρώτη διοργάνωση της όμορφης Γαύδου απόλαυσαν τον αγώνα κι αυτό ήταν φανερό στα διαρκώς χαμογελαστά πρόσωπα τους.

Βέβαια είχαν κι άλλο λόγο στο ταξίδι της επιστροφής να χαρούν μια και συνάντησαν εν πλω δεκάδες μέλη του Ορειβατικού Συλλόγου Ηρακλείου του οποίου είναι και οι ίδιοι μέλη, οπότε είχαν πολλά να πουν και βεβαίως να δεχθούν συγχαρητήρια για την πολλοστή νίκη που έχουν πλέον στο ενεργητικό τους


Διαβάστε επίσης

newshub.gr

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Ο Χανιώτης πολίστας ανακοινώθηκε από τη Βουλιαγμένη

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics