Breaking News
16 Ιουνίου 2022

Πρωταθλήτρια Κρήτης η Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου

 

Στο Αρκαλοχώρι ο τίτλος της ΕΚΑΣΚ σε επίπεδο Ανδρών. Η τοπική Αναγέννηση επικράτησε του Ρεθύμνου με 74-55 και είναι πρωταθλήτρια Κρήτης για πρώτη φορά στην ιστορία της.
KTEO Κρήτης
Η Αναγέννηση έκλεισε με τον ιδανικό τρόπο μία εκπληκτική σεζόν κατακτώντας το πρωτάθλημα με ανατροπή. Υπενθυμίζουμε ότι στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των τελικών είχε ηττηθεί στην έδρα της από το Ρέθυμνο με 74-65, αλλά έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο παιχνίδι στο Ρέθυμνο και με 48-41 έστειλε ξανά τη σειρά των τελικών στο “σπίτι” της.

Εκεί όπου δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη κι έχοντας το προβάδισμα από το ξεκίνημα του αγώνα κατέκτησε τον τίτλο γεμίζοντας χαρά και υπερηφάνεια την ταλαιπωρημένη περιοχή του Αρκαλοχωρίου.

Δεκάλεπτα: 18-9, 39-23, 56-37, 74-55
Διαιτητές: Γιώργος Κατραχούρας, Νώντας Χριστινάκης, Παναγιώτης Μακρής
athlitiko.gr
Διαβάστε επίσης

Σήμερα 15 Ιουνίου γιορτάζουν

 

 

 

 

Έτοιμη να δεχτεί της αιτήσεις των πολιτών είναι η πλατφόρμα για τον Κοινωνικό Τουρισμό.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics