Breaking News
17 Ιουνίου 2022

Μίλτος Τεντόγλου: Δεν τον σταμάτησε ούτε η βροχή στο Diamond League! Πρώτος και καλύτερος στο Όσλο



Τι κι αν η βροχή στο Όσλο έκανε δύσκολες τις συνθήκες. Ο Μίλτος Τεντόγλου επιβεβαίωσε ότι είναι ο πιο φορμαρισμένος άλτης του μήκους στον κόσμο πετυχαίνοντας τη δεύτερη σερί νίκη του στο Diamond League. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο θριάμβευσε και στη νορβηγική πρωτεύουσα με άλμα στα 8,10μ. και ενώ τα πρώτα δύο άλματα του έγιναν υπό δυνατή βροχή.


Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι άρχισε με 7,96μ., ήταν άκυρος στο δεύτερο, ενώ στην τρίτη προσπάθεια, πέτυχε 8,10μ. κι έπειτα 8,00μ., 8,02μ. και άκυρο στο τελευταίο του άλμα. Ο κορυφαίος άλτης, με 8,36 μ. στη θερινή σεζόν, θα κάνει τον επόμενο αγώνα του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κι έπειτα ξανά στο Diamond League της Στοκχόλμης, στην τελευταία του εμφάνιση πριν από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Όρεγκον.

ethnos.gr
Διαβάστε επίσης

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

 

Πρωταθλητές του ΝΒΑ για 4η φορά την τελευταία οκταετία στέφθηκαν οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics