Breaking News
30 Ιουνίου 2022

Πρεμιέρα με πρόκριση στον τελικό για τη Γιαλαμά
Καλλιτεχνική κολύμβηση 

 

Πρεμιέρα με τον καλύτερο τρόπο πραγματοποίησε η Κρυσταλλένια Γιαλαμά στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πρωταθλήματος καλλιτεχνικής κολύμβησης νεανίδων που ξεκίνησε στο Αλικάντε της Ισπανίας.

Η πρωταθλήτρια του Ωρίωνα Ηρακλείου προκρίθηκε με την 4η καλύτερη βαθμολογία του προκριματικού του Ελεύθερου Ντουέτου, που έγινε το βράδυ της Τετάρτης (29/6), συμμετέχοντας με την Ελένη Φραγκάκη, ενώ αναπληρωματική ήταν η Χανιώτισσα, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη.

Το ελληνικό Ντουέτο εκτέλεσε πολύ όμορφα το πρόγραμμά του και βαθμολογήθηκε με 83,7668 βαθμούς.

 

Την πρώτη θέση στον προκριματικό πήραν οι Ουκρανές Μονσίνσκα / Σμόνινα με 88,6332β., τη δεύτερη οι Ισπανίδες Γκαντέα / Τσερβέρα με 86.6000β. και την τρίτη οι Ιταλίδες Μάτσι / Πεντότι με 84,3000β.

Ο τελικός του Ελεύθερου Ντουέτου είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη (30/6, 19:00).
Διαβάστε επίσης

 Θλίψη έχει σκορπίσει ο θανάτος του Στράτου Κοσμόγλου στην ελληνική ιστιοπλοΐα

 

 

 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics