Breaking News
21 Μαρτίου 2016

Εντυπωσιακή εκκίνηση για την Μαρία Σάκκαρη η οποία πέτυχε την πρώτη Top 100 νίκη της εις βάρος της Ανέτ Κονταβέιτ με 6-3, 6-1 σε λιγότερο από μία ώρα (59').

Η 20χρονη τενίστρια προκρίθηκε στον β' προκριματικό γύρου του Miami Open, όπου θα αντιμετωπίσει την Αλεξάντρα Κρούνιτς και πλέον χρειάζεται μία νίκη για να μπει στο κυρίως ταμπλό της Premier Mandatory διοργάνωσης.

Η Σάκκαρη ήταν εντυπωσιακή στον πρώτο αγώνα της στο ΜαϊάμιΗ Σάκκαρη προηγήθηκε με 3-1, αλλά η Κονταβέιτ, η οποία βρίσκεται στο Νο77 της παγκόσμιας κατάταξης, ισοφάρισε σε 3-3.

Από εκείνο το σημείο, η 20χρονη Ελληνίδα κυριάρχησε απολύτως και κέρδισε τα 8 επόμενα games, για να ανοίξει το προβάδισμά της στο 6-3, 5-0.Η επόμενη αντίπαλος της Σάκκαρη (Νο131 στον κόσμο), Αλεξάντρα Κρούνιτς (Νο125) έχει περάσει και από το Νο62, με κορυφαίο επίτευγμα τη συμμετοχή της στον 4ο γύρο του US Open, το 2014. Στην πρεμιέρα της, η 23χρονη Σέρβα κέρδισε την Αναστασία Σεβαστόβα με 6-4, 6-3.

pamesports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics