Breaking News
30 Ιουλίου 2022

Έτοιμη είναι η προκήρυξη για το διεθνές τουρνουά βετεράνων, που θα διοργανώσει στο Λουτράκι η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης κι έχει σταλεί για εξέταση και έγκριση στην παγκόσμια ομοσπονδία του αθλήματος (ITTF).

Οι αγώνες είναι να γίνουν από τις 13 έως τις 16 Οκτωβρίου 2022 στο κλειστό γυμναστήριο Γ. Γαλανόπουλος και μέχρι να εκδοθεί η προκήρυξη και να παρουσιαστεί ο σχετικός ιστότοπος έχει γίνει γνωστό ένα ξεχωριστό κίνητρο γι’ αυτούς τους ακούραστους φίλους του αθλήματος: Ότι το Λουτράκι αποτελεί τη δεύτερη στάση του World Veterans Tour στον δρόμο προς το Παγκόσμιο πρωτάθλημα βετεράνων του Ομάν και, όπως έχει ανακοινώσει η ITTF, κάθε νικητής στα συνολικά 4 τουρνουά της σειράς, δεν θα πληρώσει το παράβολο συμμετοχής για την κορυφαία διοργάνωση, ενώ όλοι όσοι αγωνιστούν θα έχουν έκπτωση 10%. Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα βετεράνων του 2023 θα διεξαχθεί στο σουλτανάτο από τις 15 έως τις 21 Ιανουαρίου.

Σε κάθε περίπτωση βέβαια, το eventστην υπέροχη πόλη της Κορινθίας (ITTF WVT - Road to Oman / Loutraki) έχει μεγάλη σημασία για την ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση. Με ιδιαίτερα αναπτυγμένη τα τελευταία χρόνια τη δραστηριότητα στους αθλητές άνω των 40 ετών η χώρα φτάνει πρώτη φορά στο σημείο να οργανώσει τουρνουά παγκόσμιας εμβέλειας και σε πόλη με έντονο τουριστικό χαρακτήρα.

Το Ότοτσεκ της Σλοβενίας από τις 8 έως τις 11 Σεπτεμβρίου 2022 θα είναι ο 1ος σταθμός του World Veterans Tour. Ο 3ος θα είναι η Τζέρμπα στην Τυνησία (3-6 Νοεμβρίου 2022), ο 4ος και τελευταίος το Λος Άντζελες των ΗΠΑ (14-17 Δεκεμβρίου 2022) και η ITTF έχει ανακοινώσει σχετικά με το προνόμιο:

«Κάθε νικητής ηλικιακής κατηγορίας στο «World Veterans Tour – Road to Oman» θα λάβει δωρεάν είσοδο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα βετεράνων 2023 του Ομάν. Επίσης, όλοι οι συμμετέχοντες της ίδιας σειράς αγώνων θα επωφεληθούν από έκπτωση 10% στο κόστος συμμετοχής του Παγκόσμιου πρωταθλήματος.

Οι εκδηλώσεις «World Veterans Tour – Road to Oman» είναι ανοιχτές σε αθλητές ηλικίας 40 ετών και άνω, με επτά ηλικιακές κατηγορίες να μπαίνουν στις προκηρύξεις: 40-49, 50-59, 60-64, 65-69, 70-74, 75-79 και 80+ ετών. Η διοργάνωση περιλαμβάνει το απλό ανδρών και γυναικών, όπως και το διπλό. Οι παίκτες αναμετρώνται σε στάδια «ένας προς όλους» με γκρουπ και σε απλό νοκ άουτ στη συνέχεια.

Παίζοντας επίσης σε εκδηλώσεις παγκόσμιας εμβέλειας είναι βέβαιο ότι οι αθλητές παίρνουν και πόντους για τη διεθνή κατάταξη Βετεράνων της ITTF (World Veterans Ranking System).

Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης βετεράνων 2023 θα πραγματοποιηθεί στις 15-21 Ιανουαρίου στο σουλτανάτο του Ομάν, μια χώρα με φυσική ομορφιά που κόβει την ανάσα. Το Μουσκάτ διαθέτει μια μεγάλη γκάμα επιλογών ξενοδοχείων, για όλες μπορείτε εύκολα να κάνετε κράτηση στον επίσημο ιστότοπο του Παγκόσμιου πρωταθλήματος βετεράνων. Μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Παγκόσμιου πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης βετεράνων 2023 – Μουσκάτ στη διεύθυνση. https://www.wvc2023.com/index.php.

Διαβάστε επίσης

Στην τελική του ευθεία έχει μπει το παγκόσμιο πρωτάθλημα ΙLCA 6 Youth που διεξάγεται στο Τέξας

 

 

 

 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics