Breaking News
04 Αυγούστου 2022

Εκκαθάριση με τους αθλητές και τις αθλήτριες, που είχαν αγωνιστική αδράνεια στις περιόδους από το 2018-2019 έως το 2021-2022 έγινε στους τελευταίους πίνακες αξιολόγησης της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.

Ο κανονισμός στην ΕΦΟΕπΑ για την αφαίρεση ανενεργών αθλητών αναφέρεται σε τριετία, αλλά επειδή τη σεζόν 2020-2021 ακυρώθηκαν τα διασυλλογικά πρωταθλήματα η Τεχνική Επιτροπή ζήτησε υπολογισμό τετραετίας. Με την παρέλευση του χρόνου βγαίνουν αυτοδίκαια αυτοί οι αθλητές από τους πίνακες. Στους άνδρες αφαιρέθηκαν 563 και στις γυναίκες 165. Στην επόμενη έκδοση το ranking list θα είναι ενημερωμένο με τις μεταγραφές, ενώ θ’ αφαιρεθούν και όλοι οι ξένοι αθλητές και οι ξένες αθλήτριες, που δεν πήραν μεταγραφή σε ελληνικά σωματεία τη σεζόν 2022-2023.

Για τη διαδικασία της αφαίρεσης αθλητών από τους πίνακες το άρθρο του Κ.Ε.Δ. 25.8. αναφέρει πως «Οι Έλληνες αθλητές –τριες που δ ε ν αγωνίζονται στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, παραμένουν στο ελληνικό R.L. χωρίς να εμφανίζεται η βαθμολογία τους, για διάστημα τριών (3) ετών από την επομένη της τελευταίας συμμετοχής τους σε ελληνική διοργάνωση. Μετά το πέρας της αδρανούς τριετίας η βαθμολογία τους διαγράφεται και η επανένταξη τους γίνεται από μηδενική βάση και το 25.8.1 ότι «Οι Έλληνες αθλητές-τριες που δ ε ν αγωνίζονται στην Ελλάδα αλλά έχουν δραστηριότητα στο εξωτερικό, διαγράφονται από το Ελληνικό R.L. κατά την 8 του παρόντος και όταν επανέλθουν αγωνιστικά στην Ελλάδα, τοποθετούνται κανονικά σε αυτό, αξιολογούμενοι όπως οι αλλοδαποί αθλητές-τριες».

Να σημειωθεί τέλος ότι εάν οι αθλητές και οι αθλήτριες, που διαγράφηκαν τώρα, ενεργοποιηθούν εντός της νέας αγωνιστικής περιόδου, τότε θα ενταχθούν στο σύστημα αξιολόγησης με 200 βαθμούς.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Όλα τα ζώδια 04/08

 

 

 

«Ασημένια» η Αρετή Φιλιππίδου στο Κάλι

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics