Breaking News
28 Αυγούστου 2022

Στις κλήσεις των Ομοσπονδιακών Τεχνικών ενόψει των παιχνιδιών των Εθνικών ομάδων περιλαμβάνονται 5 αθλήτριες του Συλλόγου.

 

Συγκεκριμένα, η Δανάη Σιδηρά κλήθηκε στην αποστολή για τους Προκριματικούς Αγώνες Παγκοσμίου Κυπέλλου Εθνικής Ομάδας Γυναικών 2023 , Ελλάδα-Oυαλία 02/09/22 στον Βόλο και Γαλλία-Ελλάδα 06/09/22 στην πόλη Sedan.

Η Μαρία Φανουράκη κλήθηκε προκειμένου να μετάσχει σε προπονήσεις της Εθνικής Ομάδας Κορασίδων το διάστημα από 28-30/08/22.

Τέλος, η Μαριάννα Ραπάνη, η νεοαποκτηθείσα Βασιλική Φραγγοπούλου και η Μαρία Σαριδάκη κλήθηκαν προκειμένου να μετάσχουν σε προπονήσεις και Φιλικούς Αγώνες της Εθνικής Ομάδας Νεανίδων με την αντίστοιχη της Σερβίας στις 04 & 06/09/2022 στην πόλη Stara Pazova της Σερβίας.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σήμερα 27 Αυγούστου γιορτάζουν

 

 

 

 

 

ΟΦΗ: Eκτός οι Καμάου, Τσιλιανίδης, Ντουρμισάι

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics