Breaking News
11 Νοεμβρίου 2022

Τέλος στην άκρως επιτυχημένη συνεργασία της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη με τον Ναπολέοντα Κεφαλόπουλο, η οποία άρχισε το 2019.

 

Η 38χρονη δις πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 35 και 20χλμ βάδην βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση νέου προπονητή, προκειμένου να διεκδικήσει τους επόμενους στόχους στην καριέρα της.

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη υπό την καθοδήγηση του Ναπολέοντα Κεφαλόπουλου, κατετάγη πέρυσι όγδοη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ενώ ήταν πρώτη στα 35 χιλιόμετρα βάδην στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ομάδων. Μέσα στο 2022 έφτασε σε πολύ σπουδαίες διακρίσεις, καθώς πανηγύρισε τη δεύτερη θέση στο ομαδικό των 20 χιλιομέτρων βάδην στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ομάδων και την έκτη θέση στα 20 χιλιόμετρα, ήταν τέταρτη στα 35 χιλιόμετρα βάδην στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου που διεξήχθη τον Ιούλιο στο Όρεγκον.

Τελευταίες επιτυχίες αυτής της άκρως επιτυχημένης συνεργασίας Ντρισμπιώτη-Κεφαλόπουλου ήταν τα δύο χρυσά μετάλλια στα 20 και τα 35 χιλιόμετρα βάδην στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξήχθη τον Αύγουστο στο Μόναχο.
onsports.gr

Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 10/11/2022

 

 

 

 

Σήμερα 10 Νοεμβρίου γιορτάζουν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics