Breaking News
14 Δεκεμβρίου 2022

Βαρδαλαχάκης Μανώλης
Νέο δικαστικό σίριαλ μεταξύ Τζώρτζογλου και Κούγια!


Ο Τζώρτζογλου πήγε σήμερα στην Ευελπίδων αλλά ο γνωστός νομικός ζήτησε αναβολή

Η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον πρόεδρο της ΕΠΣΗ Νίκο Τζώρτζογλου και τον Αλέξη Κούγια καλά κρατεί και σε εξέλιξη βρίσκεται άλλο ένα από τα «επεισόδια» των τελευταίων ετών.

Ο Νίκος Τζώρτζογλου βρέθηκε για άλλη μια φορά σήμερα στην Αθήνα, σε ένα ακόμα δικαστήριο, ως κατηγορούμενος μετά από μήνυση του γνωστού νομικού Αλέξη Κούγια.

Ωστόσο στην υπόθεση που ήταν προγραμματισμένη στο Β’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών στην Ευελπίδων, ο κ. Κούγιας δεν έδωσε το παρών λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και έτσι οδηγήθηκε σε αναβολή.

Να σημειώσουμε ότι ο Νίκος Τζώρτζογλου κατηγορείται από τον γνωστό νομικό για συκοφαντική δυσφήμιση.

Πάντως στις δύο προηγούμενες δικαστικές διαμάχες στο πρόσφατο παρελθόν, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ είχε κερδίσει και τα δύο δικαστήρια με τον Αλέξη Κούγια. Τον Νίκο Τζώρτζογλου εκπροσωπεί ο δικηγόρος Γιώργος Παναγόπουλος.

neakriti.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο καιρός σήμερα 14/12/2022 [vid]

 

 

 

 

Αναχωρεί αύριο η ελληνική αποστολή για το διεθνές τουρνουά της Κύπρου

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics