Breaking News
19 Δεκεμβρίου 2022

Απίστευτο ξύλο στον αγώνα γυναικείου βόλεϊ Ολυμπιακός Βόλου-Λάρισα


Από σοβαρά επεισόδια και άγριο ξύλο στιγματίστηκε η αναμέτρηση Ολυμπιακού Βόλου και της ΑΕΛ για τη Β' Εθνική κατηγορία βόλεϊ γυναικών.

Σύμφωνα με το TheNewspaper.gr, 45 λεπτά μετά τη λήξη της αναμέτρηση στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αγριάς Βόλου το απόγευμα του Σαββάτου (17/12), ξέσπασαν επεισόδια εντός του αγωνιστικού χώρου.

Παράγοντας των φιλοξενούμενων έβρισε χυδαία τους λιγοστούς οπαδούς που είχαν απομείνει στο γήπεδο, ενώ είχαν αποχωρήσει και οι διαιτητές, έχοντας κλείσει και το φύλλο αγώνος.

Οι οπαδοί που είχαν απομείνει μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν στον παράγοντα της ΑΕΛ, τους ιθύνοντες των ερυθρολεύκων να προσπαθούν να τον προστατέψουν.
filathlos.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σήμερα 19 Δεκεμβρίου γιορτάζουν

 

 

 

Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον αγώνα με τον Ατρόμητο

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics