Breaking News
08 Μαΐου 2023

Στην 6η θέση στο Πανελλήνιο Τριάθλου ο Φραγκάκης


Ο αθλητής των Δελφινιών παρότι πρωτοεμφανιζόμενος έκανε εξαιρετική προσπάθεια…

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε ο Μανώλης Φραγκάκης των Δελφινιών, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου, παρότι πρωτοεμφανιζόμενος σε έναν αγώνα υψηλών απαιτήσεων, κατέκτησε την 6η θέση στην κατηγορία Νέων Ανδρών στο Sprint.

Tο αγώνισμα περιλάμβανε 750μ. κολύμβηση (12:10.85), 20 χλμ. ποδηλασία (35:48.42) και 5 χλμ. τρέξιμο (26:01.42).Ο συνολικός χρόνος που σημείωσε ήταν 01:16:52.35

Η διοργάνωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 6 και 7 Μάϊου 2023, στην Ολυμπιακή Ακτή Πιερίας, ήταν άριστη και με πολύ καλές καιρικές συνθήκες.

«Συγχαρητήρια στην Τριαθλητική Ομοσπονδία Ελλάδος και το Αθλητικό Πολιτιστικό Σωματείο "ΤΡΙΑΣ"! Συγχαρητήρια Μανώλη για το σπουδαίο ξεκίνημα!Τώρα αρχίζουν όλα!», τονίζουν στα Δελφίνια.

 Από:Πετρούτσου Μαρία
neakriti.gr


Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Όλα τα ζώδια 08/05

 

 

 

Ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας δεν θα διεξαχθεί στην Κύπρο

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics