Breaking News
10 Ιουνίου 2023

Στους "8" με Μουρτζάκη η ελληνική ομάδα mini soccer στο Παγκόσμιο!

 

Άψογη τακτική, τρομερό ελληνικό κοινό, πάθος και ψυχή οδήγησαν την ελληνική ομάδα mini soccer στους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου Socca!

Στο… γαλανόλευκο Έσσεν της Γερμανίας, η ελληνική ομάδα με coach τον Γιώργο Μπαστάκη επικράτησε με 2-0 της Αιγύπτου και θα αγωνιστεί στα προημιτελικά με το Μεξικό, θέλοντας να συνεχίσει ανάλογα και να διεκδικήσει ένα μετάλλιο!

Πρωταγωνιστής για την Ελλάδα ήταν ο Ηρακλειώτης Αλέξανδρος Μουρτζάκης που άνοιξε το σκορ στο 25’ ενώ στο 28’ ο Τούσας έκλεψε την μπάλα και σκόραρε στην αντεπίθεση. Εξαιρετικές ήταν οι επεμβάσεις όποτε χρειάστηκε του Χανιώτη τερματοφύλακα, Γιώργου Καλαμαρίδη.

Ο αγώνας Ελλάδα-Μεξικό θα γίνει απόψε στις 19:40 (Cosmote TV), με το Μεξικό νωρίτερα να αποκλείει στα πέναλτι την Γαλλία με σκορ 5-4.

Από:Βαρδαλαχάκης Μανώλης
neakriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Όλα τα ζώδια 10/06

 

 

 

 

 

Αποτελέσματα του ΝΒΑ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics