Breaking News
03 Ιουλίου 2023

Nίκη για τις Κορασίδες του ΟΑΧανίων επί των Ιωαννίνων


Για την τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος…
Την πρώτη του νίκη στο 34ο Πανελλήνιο Κορασίδων που συνεχίζεται στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο Ραφήνας, πέτυχε ο ΟΑ Χανίων που επιβλήθηκε με 66-35 του ΠΑΣ Γιάννινα.
«Σήμερα εμφανίστηκε μια άλλη ομάδα στο γήπεδο σε σχέση με χθες, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω κανέναν αντίπαλο. Ήμασταν αυτοί που μπορούμε να είμαστε και κάναμε στο γήπεδο αυτά που έχουμε δουλέψει τόσο καιρό. Στόχος μας είναι μέρα με τη μέρα να παλεύουμε για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη. Αύριο παίζουμε με το φαβορί του πρωταθλήματος και αυτό είναι ένα έξτρα κίνητρο για εμάς», τόνισε η προπονήτρια του ΟΑΧανίων Μαντώ Ψυχογιού ενώ η αθλήτρια Όλια Σκεμπέ είπε: «Ήταν ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι. Υπήρχε αρκετή πίεση. Μετά την χθεσινή ήττα προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε την ψυχολογία μας για να μπορέσουμε να μπούμε σήμερα στο γήπεδο και να πάρουμε αυτό τον αγώνα. Βάλαμε τα δυνατά μας, είχαμε και αποτυχίες σε κάποιες φάσεις, αλλά πήραμε τη νίκη και υπάρχει ακόμα μια ελπίδα για να πούμε στην τετράδα».

 

Στο αγωνιστικό μέρος, η ομάδα των Χανίων προηγήθηκε στο σκορ από την αρχή του αγώνα. Η Θεοδοσουλάκη έκανε το 14-4 (5΄52΄΄) και η διαφορά παρέμεινε γύρω στους δέκα πόντους μέχρι το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Στο μέσο της δεύτερης περιόδου (15΄53΄΄) με τρίποντο της Θεολογίας Σκεμπέ η διαφορά ξεπέρασε και τους 20 πόντους (38-16). Στο τρίτο δεκάλεπτο, ένα σερί 19-10 για τις νικήτριες, ανέβασε ακόμη περισσότερο το δείκτη του σκορ που πλησίασε τους 30 πόντους.

Η Ξανθουδάκη έκανε το 66-35(37΄07΄΄), σκορ το οποίο έμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Δεκάλεπτα: 22-9, 39-20, 58-30, 66-35

ΟΑ Χανίων (Ψυχογιού): Μαρινάκη, Θεοδοσουλάκη 17(1), Χαϊδεμενάκη, Λαγωνικάκη 7, Ξανθουδάκη 12, Ιερονυμάκη 8(1), Παπαγιαννάκη 7(1), Τρούλη 7, Πολυανίδη 2, Σκεμπέ Θ. 6(2), Σκεμπέ Ε., Ανδρεδάκη.

ΠΑΣ Γιάννινα (Παπανικολάου): Λασκαράκη, Κονταξή, Κουτσάφτη 8, Κωνσταντάρα 4, Παπανικολάου 11, Ζορκάδη 4, Σιντόρη, Καψάλη, Γκαρτζονίκα 2, Μανούση, Τσοβίλη
neakriti.gr

Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 14/06/2023

 

 

 

 

Σήμερα 02 Iουλίου γιορτάζουν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics