Breaking News
19 Ιουλίου 2023

Οι μετεωρολόγοι μάλιστα προειδοποιούν ότι προσεχώς θα δούμε τις πιο υψηλές θερμοκρασίες για το φετινό καλοκαίρι. Δεν είναι απίθανο να καταγραφούν θερμοκρασίες ρεκόρ για φέτος που θα φτάσουν τοπικά τους 44 βαθμούς κελσίου.

 

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται και στο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, την Πέμπτη 20/7 οι άνεμοι θα εξασθενήσουν και η θερμοκρασία θα αρχίσει να ανεβαίνει σε όλη τη χώρα. Οι μέγιστες θερμοκρασίες θα είναι στους 42 τοπικά και 43 βαθμούς στα ηπειρωτικά.

Τα χειρότερα ωστόσο έρχονται από την Παρασκευή 21/7 με την κορύφωση του καύσωνα να γίνεται την Κυριακή. Αναμένεται περεταίρω άνοδος της θερμοκρασίας αυτές τις ημέρες. Ο υδράργυρος φτάνει στα ηπειρωτικά τους 41 με 43 βαθμού ενώ τοπικά στο εσωτερικό της Θεσσαλίας και της Στερεάς θα φτάσει και τους 44 βαθμούς.

Όπως όλα δείχνουν η ζέστη θα είναι ακόμη πιο ανυπόφορη από το κύμα καύσωνα που περάσαμε τις προηγούμενες ημέρες. Οι μετεωρολόγοι συνιστούν ιδιαίτερη προσοχή καθώς ο καύσωνας τώρα θα δείξει τα δόντια του.

Από τη Δευτέρα ωστόσο θα έχουμε υποχώρηση των πολύ υψηλών θερμοκρασιών. Ο υδράργυρος θα πέσει γύρω στους 2 με 3 βαθμούς κυρίως στα βόρεια της χώρας.

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

 Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 18/07/2023

 

 

 

 

Όλα τα ζώδια 18/07

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics