Breaking News
27 Αυγούστου 2023

Η απονομή του χρυσού μεταλλίου στον παγκόσμιο πρωταθλητή Μίλτο Τεντόγλου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (25/8).

 

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε και το μοναδικό μετάλλιο που του έλειπε από την «συλλογή» του και είναι ο κάτοχος του τίτλου και στις 5 μεγάλες διοργανώσεις (Ολυμπιακοί Αγώνες, Παγκόσμιο πρωτάθλημα ανοιχτού, Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού, Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού, Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού).

Ο Γρεβενιώτης πρωταθλητής ήταν χαμογελαστός, αν και σε όλες τις δηλώσεις του έχει τονίσει ότι θα μπορούσε να είχε κάνει καλύτερο άλμα. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι το άλμα του ήταν για τα 8,70μ., ωστόσο ένα τεχνικό λάθος στην προσγείωση του στέρησε αυτή την εντυπωσιακή επίδοση.

Οι τρεις αθλητές φορούσαν τα μετάλλιά τους χαρούμενοι στην απονομή, ενώ φωτογραφήθηκαν μαζί.
ekriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Όλα τα ζώδια 26/08

 

 

 

 

Ο Τάσος Νάτος είναι ένα παιδί του ΠΟΑ, ένα ταλέντο που αναδείχθηκε στο Ατσαλένιο

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics