Breaking News
24 Σεπτεμβρίου 2023

Έβγαλε ανταγωνιστικότητα, κυνήγησε μέχρι ένα σημείο τον μεγάλο στόχο της πρόκρισης και τελικά έμεινε 4ος στον όμιλό του ο Παναθηναϊκός Α.Ο.

και έξω από την επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ επιτραπέζιας αντισφαίρισης γυναικών. Στη δεύτερη συνεχόμενη παρουσία του στον κορυφαίο θεσμό αγωνίστηκε για το 1ο γκρουπ στην πόλη Ρέους της Ισπανίας και ολοκλήρωσε σήμερα 23/09 την προσπάθειά του με 1 νίκη και 1 ήττα. Συνολικά είχε 1 νίκη και 3 ήττες το τριήμερο συγκέντρωσε 5 βαθμούς και τερμάτισε πάνω από την ομώνυμη γηπεδούχο ομάδα. Αποκλείστηκε καθώς προκρίθηκαν οι δύο πρώτες ομάδες του γκρουπ, αλλά θα συνεχίσει τη φετινή ευρωπαϊκή του «περιπέτεια» στο στάδιο 2 του Europe Cup. Με τη βασική του τριάδα για τρίτο ματς νίκησε το μεσημέρι την οικοδέσποινα Ganxets Reus με 3-1 και με την αναπληρωματική Μαρία Αρτσέτου να ζει, όπως πέρσι, τη σημαντική εμπειρία, έχασε το βράδυ με 3-0 από τη γαλλική TT Grand-Quevilly (νικήτρια του γκρουπ). Στο Λιντς της Αυστρίας στο μεταξύ, άρχισε σήμερα με ήττα τους αγώνες της στο 4ο γκρουπ του Europe Cup γυναικών η τοπική ομάδα, στην οποία αγωνίζεται η Μαλαματένια Παπαδημητρίου. Η καθοριστική μέρα για την πρόκριση στο στάδο 2 είναι αύριο Κυριακή.

Ο Παναθηναϊκός υπέστη δύο ήττες, χτες και προχτές, στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές του 4ου γκρουπ και ουσιαστικά έχασε εκεί όλες τις ελπίδες του για την κατάκτηση μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων. Το Σάββατο θέλησε να τελειώσει καλά την παρουσία του και κατάφερε να πετύχει μία νίκη, όπως είχε κάνει σε αντίστοιχο γκρουπ τη σεζόν 2022-2023, στην παρθενική ποτέ συμμετοχή ελληνικής ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είχε ξεχωριστή αξία μάλιστα, η επικράτηση της Τόλιου απέναντι στη Γαλλίδα διεθνή Μοσταφαβί. Θυμίζουμε ότι η κορυφαία Ελληνίδα αγωνίστηκε την περασμένη και την προπερασμένη σεζόν στην ισπανική Ρέους.

Το βράδυ, άσχετα με την απουσία της Σλοβένας Τοφάντ, η TT Grand-Quevilly ήταν αχτύπητη για τον Παναθηναϊκό. Η αθηναϊκή ομάδα συνεχίζει τώρα στο Europe Cup, το 2ο τη τάξει Ευρωπαϊκό Κύπελλο και θα διεκδικήσει μία όσο γίνεται καλύτερη πορεία μετά την περσινή είσοδο στα προημιτελικά. Αρχηγός αποστολής ήταν ο τιμ μάνατζερ του Παναθηναϊκού Σωτήρης Χούμος.

Η εξέλιξη του αγώνα Ganxets Reus-Panathinaikos 1-3:

Λεϊλί Μοσταφαβί-Άνα Τοφάντ 3-1

Νατάλια Προσβιρμίνα-Κατερίνα Τόλιου 1-3

Ελβίρα Ραντ-Κωνσταντίνα Παρίδη 2-3

Μοσταφαβί-Τόλιου 1-3

Η εξέλιξη του αγώνα TT Grand-Quevilly-Panathinaikos 3-0:

Ίσα Κοκ-Κωνσταντίνα Παρίδη 3-0

Λι Σάμσον-Κατερίνα Τόλιου 3-0

Αναΐς Σάλπιν-Μαρία Αρτσέτου 3-0

Στο στάδιο 1 του Europe Cup γυναικών η ελληνική εκπροσώπηση δεν έρχεται από σωματείο, αλλά από μία νεαρή αθλήτρια. Η LZΛιντς Φρόσμπεργκ της Παπαδημητρίου φιλοξενεί το 4ο γκρουπ και κυνηγά τη 2η προνομιούχο θέση στο γκρουπ. Στην πρεμιέρα σήμερα το μεσημέρι έχασε με 3-0 από την πολωνική Τσεστόχοβα Μπεμπέτο AZS. Η 19χρονη διεθνής μας έχασε με 3-0 σετ από την Ουκρανή Τατιάνα Μπιλένκο, εξαιρετική αθλήτρια με αμυντικό στυλ παιχνιδιού, που έχει πάρει μέρος σε τρεις Ολυμπιακούς Αγώνες. Η Λιντς Φρόσμπεργκ αντιμετωπίζει αύριο τη Βερντιναμούρ από το Βέλγιο και χρειάζεται απαραίτητα τη νίκη στην προσπάθειά της να πάρει τη 2η θέση και την πρόκριση στο επόμενο στάδιο.

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Όλα τα ζώδια 23/09

 

 

 

 

Η μάχη του Μαραμενίδη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Formula Kite

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics