Breaking News
08 Οκτωβρίου 2023

Mε ...φόρα από τον τρίτο παγκόσμιο τίτλο η νίκη Φερστάπεν στο Κατάρ!



Έχοντας στεφθεί πρωταθλητής από το Sprint Race του Σαββάτου (7/10), ο Φερστάπεν έκανε επίδειξη δύναμης και στο Grand Prix του Κατάρ, πανηγυρίζοντας τη 14η νίκη του στους 17 αγώνες της φετινής σεζόν!

Mε ...φόρα από τον τρίτο παγκόσμιο τίτλο η νίκη Φερστάπεν στο Κατάρ!
Δίχως ...ψήγμα άγχους μετά την μαθηματική κατάκτηση του 3ου διαδοχικού παγκόσμιου τίτλου ο Μαξ Φερστάπεν έκανε... περίπατο στο Kατάρ φτάνοντας στην 14η νίκη της σεζόν (σε 17 αγώνες).

Στο 2-3 οι πολύ ανεβασμένη McLaren, με Πιάστρι (νικητής στο sprint race) και Νόρις, με τον Ράσελ να τερματίζει 4ος παρά τη σύγκρουση με τον Χάμιλτον (ο οποίος εγκατέλειψε) στον πρώτο γύρο.

Στην 5η θέση ο Λεκλέρ, 6ος ο Αλόνσο, ενώ οι Οκόν, Μπότας, Ζου και Πέρεζ συμπλήρωσαν τη δεκάδα.


Ο Ολλανδός ξεκίνησε από την πρώτη θέση μετά την πολ ποζίσιον στις κατατακτήριες δοκιμές της Παρασκευής (6/10) κι εκεί τερμάτισε.

Το αυτοκίνητο ασφαλείας αποχώρησε στον 4ο γύρο (μετά την σύγκρουση των Mercedes), με τους Φερστάπεν, Πιάστρι και Αλόνσο στις τρεις πρώτες θέσεις. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι και τον 17ο γύρο, όταν οι πιλότοι έμπαιναν για πρώτη φορά στα pits για αλλαγή ελαστικών. Ο Ράσελ από την τελευταία θέση ανέβηκε 7ος, ενώ ο Φερστάπεν διεύρυνε συνεχώς τη διαφορά του (έφτασε μέχρι και τα 33’’) από τους διώκτες του.

Στον 33ο γύρο ο Αλόνσο είχε έξοδο, επιτρέποντας στον Λεκλέρ να τον προσπεράσει, παίρνοντάς του την 5η θέση, με τις McLaren των Πιάστρι και Νόρις να παραμένουν στις θέσεις του βάθρου. Με εκπληκτικό ρυθμό ο Ράσελ, ανέβηκε 4ος φτιάχνοντας μάλιστα και «διαφορά ασφαλείας» από τον 5ο Λεκλέρ.

Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα, οι McLaren μείωσαν τη διαφορά τους από τον Φερστέπεν, αλλά δεν τον απείλησαν ουσιαστικά, με τον Ολλανδό να αντικρίζει πρώτος την καρό σημαία, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά στη φετινή σεζόν την κυριαρχία του!

Ο επόμενος αγώνας είναι προγραμματισμένος για το τριήμερο 20-22 Οκτωβρίου, στις ΗΠΑ και το Όστιν του Τέξας.
Fosonline.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Απίθανα πράγματα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες με τον Κιάσσο στον Απόλλωνα Παραλιμνίου

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics