Breaking News
14 Οκτωβρίου 2023

Δεύτερη πράξη σήμερα 13/10 για το αναπτυξιακό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης «Βόλος 2023-2024».

Έγινε η κλήρωση των γκρουπ σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, με τις δηλώσεις συμμετοχής να κλείνουν οριστικά χτες στις 154 ύστερα από μικρή παράταση της σχετικής προθεσμίας. Το τουρνουά θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 21 και 22/10 στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Νέας Ιωνίας (Σταδίου και Δοξοπούλου), θα είναι το 2ο της φετινής σεζόν και το διοργανώνει η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε συνεργασία με τον τοπικό σύλλογο «ΑΣΕΑ Βόλου Κένταυρος», την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον δήμο Βόλου. Μετά το μεγάλο πλήγμα, που δέχτηκε από τις καταστροφικές πλημμύρες, η όμορφη πόλη βρίσκει σιγά-σιγά ξανά τους ρυθμούς της. Η αγάπη της για την επιτραπέζια αντισφαίριση είναι δεδομένη και θέλει σίγουρα να επανέλθει σε ευχάριστα συναισθήματα μέσα από μία καλά οργανωμένη αθλητική εκδήλωση. Ανταπόκριση πάντως, βρήκε και στο φετινό της κάλεσμα, καθώς οι 154 δηλώσεις προέρχονται από 39 σωματεία όλης της χώρας και κατέστη ξανά δυνατό να γίνουν και οι οκτώ κλασικές κατηγορίες.

Οι συμμετοχές χωρίζονται σε 25 εφήβους, 7 νεάνιδες, 40 παίδες, 13 κορασίδες, 28 παμπαίδες, 14 παγκορασίδες, 18 μίνι παμπαίδες και 9 μίνι παγκορασίδες. Υπήρχε και μία συμμετοχή στους Νέους άνδρες, αλλά φυσικά αποσύρθηκε, καθώς δεν μπορούσε να γίνει η κατηγορία.

Οι κληρώσεις της πρώτης φάσης διενεργήθηκαν σήμερα Παρασκευή στο γραφείο της Τεχνικής Επιτροπής της ομοσπονδίας. Σε κάποιες κατηγορίες τα πρώτα φαβορί αποφεύγουν τα γκρουπ και πάνε απευθείας στο κυρίως ταμπλό. Τα ωράρια των αγώνων θ’ ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες στη σελίδα του πρωταθλήματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://app.ttscore.io/customer/24.

Στον ίδιο ιστότοπο η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. έχει κοινοποιήσει την τελευταία ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας για την ασφάλεια και καταλληλότητα του νερού στη Θεσσαλία. Η παρακάτω ενότητα είναι μόνο για τον δήμο Βόλου.

«Αναφορικά με την ασφάλεια και την καταλληλότητα του νερού στη Θεσσαλία, σας ενημερώνουμε ότι έως σήμερα 9/10/2023, 08:00 π.μ., έχουν πραγματοποιηθεί 1.618 λήψεις δειγμάτων. Οι αλλαγές που παρουσιάζονται σήμερα είναι:
• Στον Δήμο Βόλου: Το νερό κρίνεται κατάλληλο για τον αστικό ιστό Βόλου πλην των Αλυκών, καθώς και για τους περιφερικούς οικισμούς: Αγριά, Άνω Λεχώνια, Κάτω Λεχώνια, Βροχιά και Μαλάκι».
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τη Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ με 68-77

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics