Breaking News
13 Δεκεμβρίου 2023

Ποδόσφαιρο γυναικών: Με σούπερ Ριμπάνσκα ο ΟΦΗ 3-2 τα Τρίκαλα


Με την Σλοβάκα φορ Ριμπάνσκα να συνεχίζει το επιθετικό της κρεσέντο και να κάνει χατ τρικ, ο ΟΦΗ κέρδισε 3-2 τα Τρίκαλα στο σημερινό εξ’ αναβολής παιχνίδι και πέταξε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της Α Εθνικής γυναικών.

Σε ένα πραγματικά εκπληκτικό παιχνίδι με πέντε γκολ, χαμένα πέναλτι και τον ΟΦΗ να επιστρέφει δύο φορές από το σκορ, τα κορίτσια του Κώστα Παντζαρίδη κάνοντας κατάθεση ψυχής μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο πέτυχαν την έκτη τους νίκη σε επτά παιχνίδια φτάνοντας τους 18 βαθμούς.


Οι Θεσσαλές ήταν εκείνες που μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και πήραν προβάδισμα στο 6ο λεπτό με γκολ της Μπουζίνου ωστόσο ο ΟΦΗ είχε άμεση απάντηση και δύο λεπτά αργότερα ισοφάρισε σε 1-1 με τη Νικόλ Ριμπάνσκα.

poster
Τα Τρίκαλα πήραν ξανά το προβάδισμα στο 23ο λεπτό με την Μπετανκούρ να κάνει το 1-2 ωστόσο η Σλοβάκα επιθετικός του ΟΦΗ είχε ξανά την δική της απάντηση και στο 34ο λεπτό σκόραρε φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια.

Το παιχνίδι έγινε τρελό στο δεύτερο ημίχρονο και στο 72ο λεπτό έγινε η φάση που έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του ΟΦΗ όταν τα Τρίκαλα κέρδισαν πέναλτι, η Μπετανκούρ ανέλαβε την εκτέλεση ωστόσο η Γκάρτνερ απέκρουσε ενώ στην επαναφορά η Κολομβιανή επιχείρησε να σκοράρει ωστόσο αστόχησε ενώ στην προσπάθεια της τραυματίστηκε.

Και αφού δεν έγινε το 2-3, ήρθε το 82ο λεπτό όταν η Καλαμπέροβα ανατράπηκε μέσα στην περιοχή των Τρικάλων με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Η Ριμπάνσκα ανέλαβε την εκτέλεση όπου ευστόχησε διαμορφώνοντας το τελικό 3-2 εν μέσω πανηγυρισμών.

ΟΦΗ (Κώστας Παντζαρίδης): Γκάρντνερ, Γουνάκη, Κυδωνάκη, Κουκουλάκη, Πατερνά, Δρακογιαννάκη, Πέιου, Καλαμπέροβα, Ζέρβα, Ριμπάνσκα, Μουστάκ. Αγωνίστηκαν και οι Ραπάνη, Σηφάκη, Παπακωνσταντή, Αεράκη, Ξυλούρη.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Γιώργος Λουλές): Παναγιωτοπουλου ,Στεργιούλη, Κεχαγιά, Σμιλίκοβιτς, Μπέου, Τσούνη, Τζιώρα, Κωστοπούλου, Μπουζίνου, Μπετανκούρ, Βαΐτση. Αγωνίστηκαν και οι: Γεωργούλα, Ζώτου, Κυριζάκη, Πιπερά.
Εkriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Σήμερα 13 Δεκεμβρίου γιορτάζουν

 

 

 

 

Σε απευθείας μετάδοση ο αγώνας ΕΠΙΣΚΟΠΗ - ΠΟΑ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics