Breaking News
15 Ιανουαρίου 2024

Μαρία Πούρτσα: Θα αγωνίζεται πλέον με τα χρώματα της Ελλάδας

 

Η Μαρία Πούρτσα που γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στο Τσέμνιτς της Γερμανίας θα αγωνίζεται πλέον με την Ελλάδα.

 

Μαρία Πούρτσα: Θα αγωνίζεται πλέον με τα χρώματα της Ελλάδας
Η Μαρία Πούρτσα που έχει πατέρα από την Ελλάδα και μητέρα από τη Βουλγαρία είχε κάνει αίτημα προκειμένου να μπορεί να εκπροσωπεί τη χώρα μας στις διεθνείς διοργανώσεις, το οποίο και έγινε δεκτό.

«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα! Ελπίζω να μπορέσω να εκπροσωπήσω την Ελλάδα σε πολλές διοργανώσεις», είπε η 28χρονη άλτρια του τριπλούν που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη 19η θέση του ranking της World Athletics για την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Το ατομικό της ρεκόρ στον ανοιχτό στίβο είναι στα 14,11 μ. από το 2021 και στον κλειστό στα 13,84 μ. από το 2023, ενώ έχει στεφθεί δύο φορές πρωταθλήτρια Γερμανίας.

 «Γεννήθηκα στη Γερμανία και μεγάλωσα στην πόλη Τσέμνιτς που είναι κοντά στη Δρέσδη. Ξεκίνησα τον στίβο στα 6 μου χρόνια. Ήμουν καλή στο μήκος και στα εμπόδια και στα 16 μου χρόνια ξεκίνησα το τριπλούν», τόνισε η άλτρια του τριπλούν και συνέχισε: «Στην Ελλάδα έρχομαι συχνά έχω συγγενείς και φίλους. Ο μπαμπάς μου είναι από τον Άγιο Αθανάσιο της Πέλλας και πηγαίνω συχνά στη Θεσσαλονίκη και στη Χαλκιδική».


Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ είναι και επίσημα ο Μπρεσάν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics