Breaking News
30 Ιανουαρίου 2024

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία «Avgi» που πλήττει και την Αττική, με την Πεντέλη, την Πάρνηθα και την Ιπποκράτειο Πολιτεία αλλά και τα Βίλια να έχουν ντυθεί στα λευκά. Κύριο χαρακτηριστικό της κακοκαιρίας είναι τα χιόνια, οι χαμηλές θερμοκρασίες και οι θυελλώδεις άνεμοι στα πελάγη.

 

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε στις 27/1 επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία και προβλέπει πιο αναλυτικά:

Α. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν:

poster

α) Ανατολική Στερεά: Σήμερα σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές, αλλά πρόσκαιρα και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο, κυρίως της Βοιωτίας, με βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων από τις βραδινές ώρες.

β) Εύβοια: Σήμερα σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές αλλά και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο. Οι χιονοπτώσεις που πρόσκαιρα θα είναι κατά τόπους πυκνές από τις βραδινές ώρες βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

γ) Αττική: Σήμερα σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές και στα βόρεια σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο με εξασθένηση από τη νύχτα.

δ) Βόρεια και ανατολική Πελοπόννησος: Σήμερα σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές, πιθανόν πρόσκαιρα και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο. Οι χιονοπτώσεις από τις πρωινές ώρες αύριο θα εξασθενήσουν.

ε) Κρήτη: Σήμερα κατά τόπους έντονες σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές με βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων από αύριο το απόγευμα.

Β. Πολύ θυελλώδεις βόρειοι βορειοανατολικοί άνεμοι 9 και τοπικά 10 μποφόρ θα πνέουν:

α) Σήμερα στο βόρειο, το κεντρικό και βαθμιαία το νότιο Αιγαίο.

β) Αύριο οι θυελλώδεις βοριάδες θα διατηρηθούν στο Αιγαίο αλλά από τις προμεσημβρινές ώρες στα βόρεια θα περιοριστούν στα 8 μποφόρ και βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Γ. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται κατά τόπους σήμερα κυρίως στις Σποράδες, την Εύβοια, τα ανατολικά τμήματα της Αττικής, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν από τις πρώτες πρωινές ώρες αύριο, στις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Αττική και τις Κυκλάδες και βαθμιαία από τις απογευματινές ώρες στην Κρήτη.

Οι αρχές προειδοποιούν τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, ενώ σε έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων προχώρησε η Τροχαία.

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Ήδη από τις 10:00 το βράδυ της Δευτέρας είναι σε ισχύ το μέτρο για υποχρεωτική κατοχή και χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων και χιονοκουβερτών σε όλα τα οχήματα που κυκλοφορούν στο σύνολο του οδικού δικτύου της Αττικής. Η Τροχαία πραγματοποιεί ελέγχους στους οδηγούς των οχημάτων σε όλο το οδικό δίκτυο της Αττικής με έμφαση την Εθνική Οδό από τα βόρεια προάστια, προκειμένου να διαπιστώσει εάν οι οδηγοί είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικά μέσα.

 nn.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Σπουδαία εμπειρία για τον 15χρονο αθλητή του ΟΦΗ Μιχελιδάκη

 

 

 

 

 

Το ανέκδοτο της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics