Breaking News
18 Φεβρουαρίου 2024

Νεφώσεις στα ανατολικά και νότια με τοπικές και ασθενείς βροχές, αναμένονται για σήμερα Σάββατο (17/02).

 

Eιδικότερα, σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών/ meteo.gr, σήμερα αναμένονται νεφώσεις στα ανατολικά και νότια τμήματα της χώρας με τοπικές και ασθενείς βροχές στις Σποράδες, στην Ανατολική Μαγνησία, στην Εύβοια, στην Βοιωτία, στην Βόρεια Αττική, στα νοτιότερα τμήματα της Πελοποννήσου, στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα. Σταδική εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται έως τις βραδινές ώρες στις περισσότερες περιοχές, ωστόσο στην Κρήτη τα φαινόμενα θα διατηρηθούν τοπικά. Στις υπόλοιπες περιοχές αίθριος γενικά καιρός.

Πού θα κυμανθεί η θερμοκρασία

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -4 έως 11 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -3 έως 15 βαθμούς Κελσίου, στην Ήπειρο από -2 έως 15 βαθμούς Κελσίου, στη Θεσσαλία από -3 έως 14 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από -2 έως 15 βαθμούς Κελσίου, στα Επτάνησα από 2 έως 14 βαθμούς Κελσίου, στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου από 3 έως 11 βαθμούς Κελσίου και στις Κυκλάδες, στα Δωδεκάνησα και στην Κρήτη από 5 έως 15-16 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 3 και τοπικά 4 μποφόρ.

Ο καιρός στην Αττική
Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές στα βόρεια του νομού έως τις μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 14-15 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά του νομού θα είναι έως 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
cnn.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ πέτυχε σπουδαία νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

 

 

 

 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics