Breaking News
19 Φεβρουαρίου 2024

Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός

 

Τα συναισθήματα τρέχουν πιο βαθιά απ’ ότι συνήθως και είσαι σε εξαιρετική θέση να τα κατανοήσεις. Η ανακάλυψη του εαυτού μπορεί να είναι ένα θέμα ακόμα κι αν αισθάνεσαι ότι σου προκαλείται από αποδιοργάνωση ή εξωτερική παρέμβαση. Το πως ανταποκρίνεσαι ή αντιδράς στο άγχος ή τις απαιτήσεις για αλλαγή μπορεί αναμφίβολα να σου ανοίξει τα μάτια. Δεν είναι απαραίτητα μια μέρα για μεγάλα επιτεύγματα, αλλά είναι ισχυρή για έμπνευση, παρατήρηση και προσέλκυση αυτού που θέλεις στη ζωή σου. Είσαι σε θέση να καταλήξεις σε ουσιαστικά συμπεράσματα και να φτάσεις σε μια θέση καλύτερης αυτό- κατανόησης.

Ταύρος

Μαθαίνεις από τα πρόσφατα σκαμπανεβάσματα και τελειοποιείς σχέδια και ιδέες. Είσαι σε καλή κατάσταση για να φτάσεις σε μια πιο δίκαιη, πιο προσεκτική ισορροπία σε μια συνεργασία. Υπάρχει μεγαλύτερη εστίαση στη συνεργασία ή στις αλληλεπιδράσεις ένας προς έναν σήμερα. Στην πραγματικότητα θα μπορούσες να απολαύσεις πλήρως τη συνεργασία σε ένα έργο ή απλά να ρίχνεις ιδέες πέρα δώθε με κάποιο κοντινό σου πρόσωπο. Είσαι σε ένα πλαίσιο μυαλού όπου αισθάνεσαι ότι ουσιαστικά τα πάντα μπορούν να διευθετηθούν μέσω διαπραγματεύσεων. Θα μπορούσες ωστόσο να επαναστατήσεις λίγο, αν κάποιος φαίνεται να προσπαθεί να τραβήξει τα νήματα σου.

Δίδυμοι

Ενδιαφέρεσαι περισσότερο για το τι είναι δίκαιο στη δουλειά σου, στις καθημερινές σου υποθέσεις και στις εργασιακές σου σχέσεις απ’ ότι συνήθως σήμερα. Αυτά τα πράγματα εκτός ισορροπίας μπορεί να ξεκολλήσουν περισσότερο απ’ ότι συνήθως και μπορεί να είσαι αρκετά ανήσυχη. Μπορείς επίσης να βιώσεις μια συναρπαστική προσπάθεια να είσαι παραγωγική σήμερα και να είσαι σε καλή κατάσταση για να βελτιώσεις τις δεξιότητες σου ή να παρακολουθείς νέες μεθόδους. Η οργάνωση, ο προγραμματισμός και η ταξινόμηση είναι φυσικά αυτή τη στιγμή, ειδικά με τις δουλειές και τους στόχους υγείας σου.

Καρκίνος

Μπορεί να νιώσεις πολύ συντονισμένη με τους άλλους και με την ίδια τη ζωή σήμερα, ακόμα κι αν η μέρα μπορεί να φέρει την επιθυμία να επαναστατήσεις ή να αλλάξεις σχέδια σε σημεία. Είσαι εκφραστική και δημιουργική. Έχεις επίσης την τάση να προσελκύεις θετική προσοχή με το δικό σου τρόπο ή η προσθήκη ενός στοιχείου έκπληξης στο μείγμα, μπορεί να έχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Για καλύτερα αποτελέσματα σήμερα να είσαι ευέλικτη με τους άλλους, διαφορετικά μπορεί να απογοητευτείς από την αναξιοπιστία. Κάποια απρόβλεπτη ενέργεια είναι δυνατή τώρα, αλλά έχεις επίσης την ευκαιρία να κάνεις χαρούμενες αλλαγές ή να εμπνευστείς από νέους τρόπους σκέψης.

Λέων

Πολλά συμβαίνουν στην προσωπική σου ζωή, στο εσωτερικό κόσμο σου ή στο σπίτι τώρα. Είσαι σε καλή κατάσταση για σχεδιασμό ή μπορεί να υπάρχει περισσότερη επισκεψιμότητα στο σπίτι. Είναι μια καλή στιγμή για επίλυση προβλημάτων και βελτιώσεις. Οι ενέργειες του σήμερα είναι καλές για τις πιο στενές σχέσεις, συμπεριλαμβανομένης της οικογένειας, αν και οι εκπλήξεις από το εξωτερικό κόσμο μπορεί να απορρίψουν τα πρόγραμμα σου ή να σε κάνουν να νιώσεις λίγο νευρική. Ακόμα κι έτσι, το να επικεντρωθείς στη δημιουργία περισσότερης αρμονίας στο σπίτι, είτε αναζητώντας ισορροπία στις αλληλεπιδράσεις σου με στενά αγαπημένα σου πρόσωπα, είτε προσθέτοντας καλλιτεχνικές πινελιές στο περιβάλλον του σπιτιού σου, δημιουργούν μια αίσθηση αρμονίας και ισορροπίας.

Παρθένος

Είσαι σε ένα δυνατό σημείο για να μάθεις, να μοιράζεσαι ιδέες και να δημιουργείς μοναδικά έργα σήμερα. Αυτές οι προσπάθειες που απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή στη δομή, το σχεδιασμό και την οργάνωση μπορούν να ευδοκιμήσουν περισσότερα τώρα. Η προσέγγιση μπορεί να φέρει ενδιαφέροντα άτομα ή καταστάσεις στη ζωή σου. Μπορεί να υπάρχουν πολλά στο μυαλό σου σήμερα, αν και ίσως πάρα πολλά μερικές φορές και ένα απαλά ανταγωνιστικό συναίσθημα με τις επικοινωνίες σου. Ίσως χρειαστεί να αφήσεις στην άκρη τα προσωπικά θέματα για να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά, τουλάχιστον μέχρι να νιώσεις ότι έχεις τον έλεγχο.

Ζυγός

Η μέρα έχει ισχυρή ενέργεια για επίλυση προβλημάτων με επαγγελματικές, οικονομικές και πρακτικές υποθέσεις. Ο σχεδιασμός, η δόμηση και η θέαση μοτίβων σε αυτούς τους τομείς είναι τώρα πιο φυσικά. Υπάρχει μια καλή αίσθηση ζωντάνιας και φρεσκάδας στην ημέρα και όμως μπορεί να είσαι απόλυτα ικανοποιημένη με το να χαλαρώνεις και να αναπνέεις αυτή την ενέργεια, αντί να προχωρήσεις και να ξεχάσεις να απολαύσεις αυτό που έχεις μπροστά σου. Τα επαγγελματικά θέματα τείνουν να πάνε καλά σήμερα με υπομονή, αλλά τα συναισθήματα μπορεί να έχουν τα πάνω και τα κάτω τους, ειδικά αν προκύψουν ζητήματα χρημάτων ή ιδιοκτησίας.

Σκορπιός

Η σημερνή μέρα είναι δυνατή για να ξεχωρίσεις για τις δημιουργικές σου ιδέες ή τη μοναδική άποψη σου. Λάμπεις για την ευφυΐα και τη διορατικότητα σου. Μοιράζεσαι τις απόψεις σου και τις ιδέες σου με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Ο σημερινός τόνος είναι παρόλα αυτά συναισθηματικός. Περιορισμοί ή πράγματα που καταπνίγουν την αίσθηση της ελευθερίας σου μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να αντιμετωπιστούν, αλλά έχεις τον έλεγχο των παρορμήσεων εάν το επιδιώξεις.

Τοξότης

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και μπορεί να είσαι λίγο κλειστή συναισθηματικά. Ωστόσο μπορείς επίσης να κερδίσεις δύναμη από το να απομακρυνθείς λίγο από τη συνηθισμένη ρουτίνα. Μπορεί να αναγνωρίσεις σημαντικά μοτίβα στη ζωή σου που συμβάλουν στην ευτυχία και ικανοποίηση. Επειδή βρίσκεσαι σε κατάσταση ρευστότητας είναι απίθανο να θέλεις να δεσμευτείς σε κάποια συγκεκριμένη ιδέα ή έργο σήμερα και είναι σοφό να σταματήσεις μέχρι να νιώσεις κάτι σωστό.

Αιγόκερως

Ακόμα και με κάποια σκαμπανεβάσματα με το συναίσθημα ή απρόβλεπτα σήμερα, είναι μια καλή στιγμή να χτίσεις σχέσεις με φίλους. Είναι επίσης ισχυρή η μέρα για τη συζήτηση δύσκολων θεμάτων, όπως η δυναμική ισχύος και η ισορροπία. Αναγνωρίζεις σημαντικά μοτίβα και μπορεί να καταλήξεις σε μερικά ενδιαφέροντα, καλά δομημένα σχέδια. Είναι η ώρα να γίνεις ομαδικός παίχτης και να αναγνωρίσεις, να εκτιμήσεις της αξίες της ομάδας. Μπορεί να αισθανθείς κάποιες υποκείμενες εντάσεις και παιχνίδια εξουσίας, επομένως πρέπει να παραμείνεις θετική και να κρατηθείς πάνω από αυτό.

Υδροχόος

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να σκεφτείς και να σχεδιάσεις μακροπρόθεσμους στόχους. Η μοναδική σου διορατικότητα ή ευφυΐα σου ξεχωρίζει. Είσαι ανοιχτή στο να κάνεις βελτιώσεις και να είσαι πιο ειλικρινής και πρακτική και είσαι ιδιαίτερα πρόθυμη για ανάπτυξη. Κάποιος ζητά τη συμβουλή σου ή υπάρχει καλή ενέργεια για νέες δημιουργικές προσεγγίσεις σε ένα έργο ή την καριέρα σου. Η προσοχή σου είναι στη δουλειά ή την απόδοση σου σήμερα, αλλά η προσωπική σου ζωή μπορεί να παρέμβει σε σημεία ή μπορεί να υπάρχει ένα αποδιοργανωμένο συναίσθημα μέσα σου που σε εμποδίζει να αισθάνεσαι εντελώς αποτελεσματική.

Ιχθύες

Έχεις μια συναισθηματική ανάγκη για διαφορετικές ή πιο ενδιαφέρουσες εμπειρίες σήμερα, οι οποίες μπορούν να σε οδηγήσουν να εξερευνήσεις νέες ή ασυνήθιστες δραστηριότητες. Αντίθετα, αυτό μπορεί να διαδραματιστεί στο επίπεδο του μυαλού. Η αγάπη σου για μάθηση είναι σε πλήρη ισχύ αυτές τις μέρες και η διερεύνηση της προοπτικής σου και ψυχαγωγία νέων ιδεών και πεποιθήσεων μπορεί να είναι ευχάριστη και αναζωογονητική. Μπορεί να είσαι σε θέση να διδάξεις, να καθοδηγήσεις τους άλλους
tlife.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Τα βλέμματα πάνω του τράβηξε ο Κώστας Παπανικολάου, όταν χόρεψε ζεϊμπέκικο στο γλέντι τίτλου

 

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 19/02/2024

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics