Breaking News
10 Απριλίου 2024

Κύπελλο ΕΠΣΗ: Τη Δευτέρα 22 Απριλίου η κλήρωση του 3ου Final Four


Mε οικοδεσπότη το Δήμο Μινώα Πεδιάδας, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22 Απριλίου και ώρα 18:30 στο «Lithos Place» στο Αρκαλοχώρι, η κλήρωση των αγώνων του 3ου Final Four Κυπέλλου ΕΠΣΗ. Πρόκειται για μια κορυφαία εκδήλωση στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης, την οποία θα τιμήσουν προσκεκλημένοι και πρόσωπα του ποδοσφαίρου.

Στην κλήρωση θα συμμετέχουν οι τέσσερις φιναλίστ του Final Four και συγκεκριμένα τα σωματεία Αλμυρός, ΠΟΑ, Ηρόδοτος και ΠΑΝΟΜ. Η κληρωτίδα θα αναδείξει τα δύο ζευγάρια των ημιτελικών, όπως και σε ποιο γήπεδο εκ των Θραψανού και Καστελλίου θα αγωνιστεί το καθένα, διεκδικώντας την πρόκριση για τον τελικό που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Μαΐου στο Στάδιο Αρκαλοχωρίου. Η ΕΠΣΗ και η Επιτροπή Κυπέλλου, προσκαλούν τους εκπροσώπους των Σωματείων που θα αγωνιστούν στο 3ο Final Four να παραστούν στην διαδικασία της κλήρωσης.

ekriti.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση την αναμέτρηση μεταξύ των ομάδων ΑΟΤ και ΗΡΟΔΟΤΟΣ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics