Breaking News
16 Απριλίου 2024

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός


Οι γύρω σου ακούν αυτά που έχεις να πεις και σε παίρνουν στα σοβαρά ειδικά, όσοι εκείνοι που βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας. Είναι ξεκάθαρο για σένα το τι θέλεις να πετύχεις σήμερα και μπορεί να νιώσεις πιο σίγουρος για τους στόχους μέσω κάποιου τρίτη που θα σου δείξει τη στήριξη του. Με τον Άρη σε έναν παρασκηνιακό τομέα του ηλιακού σου χάρτη, υπάρχει η τάση να καταβάλλεις περισσότερη προσπάθεια προκειμένου να κλείσεις κάποιες υποθέσεις σου, να ανανεωθείς και να ανακάμψεις. Ταυτόχρονα έχεις μεγάλη επίγνωση του τι μπορείς να πετύχεις αλλά και του τι μπορεί να σκέφτονται οι άλλοι για εσένα.

Ταύρος

Οι στόχοι σου είναι η κινητήριος δύναμη σου για σήμερα. Είναι μια πολύ καλή στιγμή για να εφαρμόσεις τη λογική σκέψη σου για ένα πρόβλημα ή να αναλάβεις με χαρά τις ευθύνες σου. Μπορεί ακόμα να νιώσεις την επιθυμία ή την ανάγκη να υπερασπιστείς ένα φίλο. Είναι επίσης και μια πολύ καλή στιγμή για να μοιραστείς ή τις ιδέες και τα πιστεύω σου με κάποιον που σε ενδιαφέρει. Είσαι αρκετά εγκεφαλικός σε ότι αφορά τις σχέσεις και οι σχέσεις θέλουν και λίγο αυθορμητισμό. Μπορεί να αποτελέσεις πηγή έμπνευσης για κάποιον τρίτο ή να του προσφέρεις μια διαφορετική οπτική σε ένα θέμα που τον απασχολεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δίδυμοι

Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επαναπρογραμματιστείς και να επανέλθεις, αν πρόσφατα πέρασες μια αγχωτική περίοδο. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να αναλάβεις τα ηνία στα επαγγελματικά σου ή να βρεις λύσεις σε κάποιο ζήτημα. Οι γύρω σου μπορεί να στηρίζονται πάνω σου, κυρίως σε βλέπουν πιο δυναμικό. Θα αποκτήσεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα σε ότι αφορά τις προτεραιότητες σου, ενώ ταυτόχρονα, οι σχέσεις σου μπορεί να γίνουν εκρηκτικές. Είναι μια πολύ καλή στιγμή για ψυχοθεραπεία, ιδιαίτερα αν σκοπεύεις να αφήσεις πίσω σου συναισθηματικά βάρυ.

Καρκίνος

Άνθρωποι σε υψηλές θέσεις σε βλέπουν με καλό μάτι και η δουλειά σου γίνεται πιο ευχάριστη. Θα μπορούσες να δημιουργήσεις μια ουσιαστική σχέση σήμερα που θα σε κάνει να επικεντρωθείς σε μεγαλύτερης εμβέλειας στόχους. Έχεις την ευκαιρία να προωθήσεις με επιτυχία τον εαυτό σου αυτά που σε ενδιαφέρουν, ακόμα κι αν το κάνεις με διακριτικό τρόπο. Καθώς η μέρα προχωρά τα αίματα ανάβουν,όμως δύσκολα φαίνεται να ικανοποιείς τις επιθυμίες σου. Το αποτέλεσμα είναι νιώσεις αρκετά ευάλωτος και να έχεις αρκετά σκαμπανεβάσματα.

Λέων

Οι συνθήκες ευνοούν τη μάθηση, την καθοδήγηση και την ανταλλαγή ιδεών. Μπορεί να είναι μια στιγμή για να διευρύνεις τους ορίζοντες σου ή να γίνεις πιο δεκτικός σε ιδέες των άλλων. Αντίστοιχα, κάποιος μπορεί να δει τα πράγματα μέσα από τη δική σου οπτική ή ακόμα και να ενισχύσει την εικόνα σου. Είσαι σε μια καλή φάση ώστε να συμπληρώσεις το παζλ μιας δυσνόητης κατάσταση. Επιπλέον είσαι και πολύ πιο ανοιχτός σε ότι αφορά τις σχέσεις σου με τους άλλους αυτή τη στιγμή. Αργότερα σήμερα, μπορεί να ψάχνεις για αντιδράσεις και να προσπαθείς να καταλάβεις πως νιώθει κάποιος άλλος για σένα.

Παρθένος

Το να βρεις λίγο επιπλέον χρόνο για συναισθηματική θεραπεία και ανανέωση μπορεί να κάνει θαύματα για εσένα σήμερα. Ενώ μπορεί να είσαι επιφυλακτικός, η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για επικοινωνία και σύνδεση. Την ίδια στιγμή νιώθεις την επιθυμία βελτιώσεις τη ζωή σου. Μπορεί να κάνεις μια επαφή που θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς χρήματα ή που σου δείξει την υποστήριξη που χρειάζεσαι. Οι νέοι τρόποι επαφής με τους γύρω σου μπορεί γίνονται ευχάριστοι. Ωστόσο αργότερα σήμερα μπορεί να νιώσεις ανταγωνιστικός, κτητικός και συναισθηματικά φορτισμένος.

Ζυγός

Επιδιώκεις να προχωρήσεις προς την ανάπτυξη και τη βελτίωση σήμερα και οι επαφές σου μπορεί να είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικές και ουσιαστικές, καθώς και πηγή έμπνευσης. Η συνεργασία μπορεί να είναι πολύ παραγωγική και να προσελκύσεις χρήσιμους ανθρώπους ή ακόμα και να ενισχύσεις μια ήδη υπάρχουσα σχέση. Είσαι ιδιαίτερα ελκυστικός για τους άλλους και θα έχεις την ευκαιρία να δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου. Αργότερα σήμερα, μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβεις τι θέλουν πραγματικά οι άλλοι από εσένα, καθώς μπορεί να παίζουν παιχνίδια ή να απαιτούν περισσότερα από εσένα χωρίς να σου το πούνε ευθέως.

Σκορπιός

Οι ευθύνες και οι στόχοι σου βρίσκονται σήμερα στο επίκεντρο. Η διαίσθηση σου μπορεί να σε βοηθήσει να αναδείξεις τα επαγγελματικά σου και τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα, ενώ είναι πιθανό να κάνεις μια πολύτιμη επαφή μέσω της δουλειάς ή της καθημερινής ρουτίνας. Η λαχτάρα σου για ένα αίσθημα σύνδεσης με τους άλλους σε κάνει λίγο πιο ευάλωτο συναισθηματικά, αλλά νιώθεις πιο σίγουρος στο να κυνηγήσεις αυτό που θέλεις. Το να βρεις περισσότερη αρμονία, χαρά και ευχαρίστηση στην καθημερινότητα σου είναι αυτό που χρειάζεσαι.

Τοξότης

Οι ενέργειες του σήμερα είναι στραμμένες προς το μέόλον. Κάποιο πρόσωπο στη ζωή σου μπορεί να σε κάνει να εξερευνήσεις μια πιο στοργική, ρομαντική ή δημιουργική πλευρά σου. Μπορεί να κάνεις επαφές που ευνοούν τα ενδιαφέροντα σου ειδικά αυτά για τα οποία νιώθεις πιο πολύ πάθος, είτε για δουλειά είτε για διασκέδαση. Η πρόοδος στους τομείς της δημιουργικότητας, του ρομαντισμού ή των χόμπι μπορεί να είναι πιο εμφανής. Αργότερα σήμερα μπορεί να νιώσεις μια αίσθηση αδιαφορίας, όμως προσπάθησε να μην το αφήσεις να σε επηρεάσει. Προσπάθησε να μην πιέζεις τόσο πολύ τον εαυτό σου.

Αιγόκερως

Μπορείς να νιώθεις την ανάγκη να αποσυρθείς και να ανανεωθείς σήμερα. Με τη σημερινή συνάντηση της Αφροδίτης και Σελήνης μπορεί να βρεθείς σε μια κατάσταση ισορροπίας με την οικογένεια σου ή να παρατηρήσεις ένα γαλήνιο συναίσθημα στο περιβάλλον του σπιτιού. Νέες πληροφορίες ή επαφές θα σε παρακινήσουν να κάνεις θετικές αλλαγές και η ζεστασιά στην προσωπική σου ζωή είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να αποσυμπιεστείς. Αργότερα σήμερα ωστόσο, η ανυπομονησία μπορεί να επηρεάσει τη διάθεση σου.

Υδροχόος

Είναι μια καλή στιγμή να στηριχτεί σε κάποιον και να βάλεις περισσότερη ενέργεια στις σχέσεις σου. Η σημερινή μέρα υπόσχεται πολλά για τη δημιουργία συνδέσεων σε νοητικό επίπεδο. Η θετική σου επικοινωνία αγγίζει τους άλλους και οι γύρω σου ενδιαφέρονται πολύ για αυτά που έχεις να πεις. Θα νιώσεις πως με χαρά θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε προκλήσεις. Τα άτομα που συναντάς και αυτά που ακούς και διαβάζεις σε οδηγούν προς μια θετική κατεύθυνση, με ανάπτυξη και αλλαγές που σχετίζονται με ταξίδια, μάθηση και σπουδές.

Ιχθύες

Μια συνάντηση μεταξύ της Αφροδίτης και του Βόρειου κόμβου της Σελήνης μπορεί να φέρει οφέλη από την κοινωνικοποίηση. Κάποιος μπορεί να σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου ή να σου υποδείξει τη σωστή κατεύθυνση ανάπτυξης και προόδου. Οι συμβουλές για τα χρήματα ή τις επιχειρήσεις μπορεί να είναι πολύτιμες. Στόχος να είσαι ενημερωμένη ακροάτρια. Οι συνεντεύξεις, οι διαπραγματεύσεις και οι λύσεις ευνοούνται. Αργότερα όμως σήμερα τα πάθη είναι πολύ πιο ψηλά. Μπορεί να υπάρχουν αυξημένα συναισθήματα γύρω από αυτό που κατέχεις, τα υπάρχοντα ή τα οικονομικά σου.
tlife.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 16/04/2024

 

 

 

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 16/04/2024

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics