Breaking News
15 Απριλίου 2016

Την Κυριακή 10 Απριλίου έγινε το 1ο Παγκρήτιο Τουρνουά Κόκκινης μπάλας στα Χανιά. Μεγάλη ήταν η συμμετοχή από όλους του Ομίλους της Κρήτης.

Δικαίωμα συμμετοχής είχαν αθλητές και αθλήτριες γεννημένοι το 2008, 2009, 2010 και 2011. Το επίπεδο των αγώνων ήταν αρκετά υψηλό, η διοργάνωση άψογη και τα παιδιά διασκέδασαν παίζοντας ωραίους αγώνες. 

Το ΄΄ΗΡΑΚΛΕΙΟ΄΄ συμμετείχε με 8 αθλητές-τριες τους: Αλεξανδράκη Μάνο, Αρτέμη Χριστόφορο, Δερμιτζάκη Μυρσίνη, Μαχλή Μαργαρίτα, Παπατσίμπα Ζωή, Τσαπάκη Γιώργο, Χασίντ Νάντια και  Χειρακάκη Ιωάννα. 

Τα παιδιά συνόδεψαν οι προπονητές κ.κ. Συλιγάρδου Ζαχαρένια, Μελισσουργάκης Νίκος και Λιονή Νικολέτα, οι οποίοι έμεινα πολύ ευχαριστημένοι από τις επιδόσεις των μικρών αθλητών του ΗΡΑΚΛΕΙΟ. 

cretalive.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics