Breaking News
25 Απριλίου 2016

Άτυχος στάθηκε ο Ευθύμιος Μίτας αφού στο Παγκόσμιο Κύπελλο ISSF της σκοποβολής έμεινε εκτός τελικού λόγω της αστοχίας του στην τελευταία σειρά.

Ολοκληρώθηκαν χθες (24/4) στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας οι αγώνες Παγκόσμιου Κύπελλο ISSF 2016, και είχαν τον χαρακτήρα δοκιμαστικής διοργάνωσης (test event) εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η τελευταία σειρά του αγώνα στο Σκητ Ανδρών αποδείχθηκε μοιραία για τον Ευθύμιο Μίτα.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ενώ είχε ξεκινήσει καλά (24-24-24-25) και ήταν στους κορυφαίους του αγώνα, αστόχησε δύο φορές στην τελευταία σειρά (23/25), και για έναν μόνο βαθμό (120/125) έμεινε εκτός τελικού. Οι τρεις τελευταίοι που προκρίθηκαν είχαν 121/125, και ο ένας από αυτούς, ο σουηδός Marcus Svensson, πήρε τελικά το χρυσό μετάλλιο.

Ας είναι, η εμπειρία που αποκόμισε είναι σίγουρα χρήσιμη για τους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες, και οι επιδόσεις του κρατούν ζωντανές τις ελπίδες για ένα ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα.

sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics