Breaking News
01 Ιουνίου 2016

Τελικά μάλλον ο καιρός στο Παρίσι είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Νόβακ Τζόκοβιτς στην προσπάθειά του για κατάκτηση του πρώτου τίτλου του στο Roland Garros!

Μετά από συνεχείς αναβολές και διακοπές εξαιτίας της βροχής, ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο κατάφερε να λυγίσει με 3-6, 6-4, 6-1, 7-5 τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ (Νο.16) και να προκριθεί στον 28ο συνεχόμενο Grand Slam προημιτελικό του.

Η νίκη αυτή, μάλιστα, σημαίνει ότι έγινε ο πρώτος τενίστας στην ιστορία που ξεπερνάει το φράγμα των 100 εκατομμυρίων δολαρίων σε prize money!

Το επόμενο εμπόδιό του θα προκύψει από τον αγώνα ανάμεσα στον Τόμας Μπέρντιχ και τον Νταβίντ Φερέρ. Όποιος και αν είναι, η παράδοση λέει ότι δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να προκριθεί στην τετράδα του γαλλικού σλαμ!

Για να μην αδικούμε και τον Μπαουτίστα, βέβαια, πρέπει να πούμε ότι χτύπησε στα ίσα το ματς με τον Σέρβο. Χθες κατάφερε να εκμεταλλευτεί τη νευρικότητα του Νόλε και να πάρει το πρώτο σετ, αλλά ο 29χρονος από το Βελιγράδι έφερε το ματς στα ίσα και πριν τη διακοπή είχε προβάδισμα με 4-1 στο τρίτο σετ.

Σήμερα το καθάρισε με άνεση για να κάνει το 1-1, ωστόσο ο Ισπανός σημείωσε πρώτος το μπρέικ στο τέταρτο και πέρασε μπροστά με 4-2. Ο Τζόκοβιτς, φυσικά, γύρισε την εις βάρος του κατάσταση και πετυχαίνοντας μπρέικ στο 6-5 σφράγισε την πρόκριση.

Αυτό, βέβαια, που θα πρέπει να τον ανησυχεί είναι τα 54 αβίαστα λάθη του... Ειδικά το backhand του τον πρόδωσε αρκετές φορές σήμερα.

Θέλει πολύ το πρώτο του Roland Garros, είναι πολύ κοντά στο Career Grand Slam, και είναι φυσιολιγικό να έχει κατά διαστήματα τα... θέματά του.
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics