Breaking News
07 Ιουνίου 2016

Με συμμετοχή, χρώμα, πάθος και χαμόγελα που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία ολοκληρώθηκε το 1ο Skiritida Run, το μεγάλο αθλητικό-πολιτιστικό φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Ιουνίου στις Κολλίνες Αρκαδίας.

Δρομείς από όλη την Ελλάδα απόλαυσαν τη μοναδική διαδρομή του Δάσους Σκιρίτιδας, δοκίμασαν τα εκλεκτά προϊόντα της Αρκαδικής Οικολογικής Φάρμας και άκουσαν ωραίες μελωδίες με θέα το πανέμορφο ηλιοβασίλεμα της Αρκαδικής Οικολογικής Φάρμας και των Κολλινών.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Skiritida Run, ευχαριστεί όλους τους εθελοντές, χωρίς τη συνδρομή των οποίων δεν θα ήταν εφικτή τόσο η διεξαγωγή των αγώνων δρόμου όσο και αυτή των παράλληλων εκδηλώσεων.

Η υπόσχεση μας προς τους συμμετέχοντες, αλλά και ολόκληρο το δρομικό κοινό, είναι πως σε αυτό το διάστημα θα αξιοποιήσουμε την εμπειρία της πρώτης διοργάνωσης και θα εργαστούμε σκληρά για να είναι ακόμη πιο άρτιο το επόμενο Skiritida Run. Σε αυτό το σημείο θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον μεγάλο μας χορηγό, την εταιρεία Stoiximan και όλα τα στελέχη της για το γεγονός ότι πίστεψαν σε αυτό το όνειρο και ήταν στο πλευρό μας από την πρώτη στιγμή.

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δύο χορηγούς του Skiritida Run, τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, την ομάδα που εδώ και 10 χρόνια εκπροσωπεί την Πελοπόννησο στη Super League και τα τελευταία 4 χρόνια την Ελλάδα στην Ευρώπη, όπως επίσης και τα καταστήματα A Farm.

Θα ήταν παράλειψη να μην κάνουμε ειδική μνεία στον Αρκάδα υπερμαραθωνοδρόμο Γιάννη Κούρο, ο οποίος ήταν το τιμώμενο πρόσωπο του Skiritida Run, καθώς και στην χρυσή ολυμπιονίκη Φανή Χαλκιά. Τέλος, να ευχαριστήσουμε το δήμαρχο Δημήτρη Παυλή, ο ποίος έδωσε το παρών στις Κολλίνες και παρακολούθησε το Skiritida Run και κρατάμε τις υποσχέσεις του.

Καλή αντάμωση στο 2ο Skiritida Run για το οποίο θα υπάρξει ενημέρωση τις επόμενες ημέρες!

SPORT24.GR

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics