Breaking News
07 Ιουλίου 2016

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκλεισε θέση στα ημιτελικά του Juniors Wimbledon, αλλά σίγουρα θα ήθελε να τα είχε καταφέρει με άλλο τρόπο... ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ: Βίκυ Γεωργάτου.

Ο 17χρονος τενίστας, Νο.1 του ταμπλό, ήταν πίσω στο σκορ με 6-3, 1-1, όταν ο αντίπαλός του, ο Γιούραμπεκ Καρίμοφ (Νο.11), είχε μια άσχημη πτώση και έμεινε αρκετά λεπτά στο χορτάρι.


Όταν σηκώθηκε, ο Στέφανος έκανε με άσο το 2-1 και στη συνέχεια ο τενίστας από το Ουζμπεκιστάν πήρε δύο ιατρικά τάιμ άουτ, προκειμένου να δέσει το αριστερό του πόδι και να δει αν θα μπορούσε να παραμείνει στο κορτ.

Πήρε, λοιπόν, τις μπάλες για να σερβίρει και μετά το πρώτο χτύπημα, έπεσε σφαδάζοντας στο γρασίδι. Ήταν αδύνατον να συνεχίσει την προσπάθειά του και μέσα σε δάκρυα έδωσε το χέρι του στον Στέφανο...

Ο Τσιτσιπάς πήρε, δηλαδή, την πρόκριση στην τετράδα και θα διεκδικήσει ένα εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης κόντρα σε ένα άλλο ανερχόμενο αστέρι του παγκοσμίου τένις: τον Ντένις Σαποβάλοφ (Νο.5 του ταμπλό), που άφησε έξω με 6-4, 6-2 τον Μάτε Βαλκούζ από την Ουγγαρία (Νο.4) σε μόλις 44 λεπτά.

Ο Καναδός είχε νικήσει τον Στέφανο στα προημιτελικά του Roland Garros και σίγουρα ο Έλληνας αθλητής θα πρέπει να αφήσει πίσω του το κακό του ξεκίνημα στο ματς με τον Καρίμοφ, που βρέθηκε να προηγείται με 5-0!

Είναι η πρώτη φορά που ο Τσιτσιπάς θα παίξει στα ημιτελικά Grand Slam και θα ήταν ό,τι καλύτερο αν ολοκλήρωνε την καριέρα του ως junior με ένα τόσο μεγάλο τρόπαιο!
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics