Breaking News
29 Ιουλίου 2016

Ο Μάρκος Παγδατής ανακοίνωσε σήμερα ότι απέσυρε τη συμμετοχή του από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο (5-21/8), αφού δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον αγκώνα.

Ο Κύπριος τενίστας, ο οποίος είναι Νο 42 στην παγκόσμια κατάταξη, είχε φτάσει μέχρι τους «16» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012, όπου αποκλείστηκε από τον -μετέπειτα νικητή- Άντι Μάρεϊ.

«Είναι ξεκάθαρο ότι, εάν δεν είμαι 100% έτοιμος και υγιής για να αγωνιστώ, δεν θα μετάσχω στους Ολυμπιακούς, επειδή θα κάνω αδικία στη χώρα μου» δήλωσε ο 31 ετών άσος στον λογαριασμό του στο Facebook και συμπλήρωσε: «Ως εκ τούτου, με μεγάλη λύπη ανακοινώνω την απόσυρσή μου από την Ολυμπιακή ομάδα της Κύπρου. Έχω ήδη ενημερώσει την Κυπριακή Ομοσπονδία Τένις».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics