Breaking News
08 Σεπτεμβρίου 2016

Την Παρασκευή 8/9 ξεκινάει το παγκόσμιο κύπελλο τεχνικής κολύμβησης που θα λάβει μέρος στο Τομσκ της Ρωσίας.


Από τις 9 μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο τεχνικής κολύμβησης, στο οποίο θα έχουμε και ελληνικές συμμετοχές. Συγκεκριμένα, θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν ο Χρήστος Χριστοφορίδης, ο Τάσος Μυλωνάκης, η Σοφία Κτενά, όπως επίσης και η Ιωάννα Παναγιωτίδου, η οποία θα εκπροσωπήσει την Εθνική ομάδα νεανίδων.

Οι 4 αθλητές μας αναχώρησαν χτες για την Ρωσία και βρίσκονται είδη εκεί, μαζί με τον ομοσπονδιακό προπονητή Αλέξανδρο Ξιάρχο.

Να υπενθυμίσουμε βέβαια πως η Σοφία Κτενά δεν θα συμμετάσχει μόνο στο Κύπελλο αλλά και στο Super Sprint Final το οποίο θα διεξαχθεί στις 12 Σεπτεμβρίου. Η χάλκινη παγκόσμια πρωταθλήτρια είναι προσκεκλημένη και η παρουσία της θα είναι πολύ σημαντική καθώς θα παρευρεθούν σπουδαίοι σπρίντερ του αθλήματος.

Επιμέλεια: Αργυρώ Φλώκου

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics