Breaking News
27 Σεπτεμβρίου 2016

Μετά την τέταρτη παρουσία του σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Παναγιώτης Γκιώνης μιλάει στη Χριστίνα Βραχάλη για το Ρίο, την πολύχρονη καριέρα του στο εξωτερικό, ενώ προσπαθεί... απεγνωσμένα να της μάθει τα βασικά του πινγκ πονγκ.


Σήμερα το απόγευμα στις 19:00, στην αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, η εθνική ανδρών, που έχει και τον υψηλό στόχο της πρόκρισης στην κορυφαία κατηγορία (Championship Division) του επόμενου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ομαδικού και είναι επικεφαλής στο 7ο γκρουπ, φιλοξενεί την Ολλανδία κι ενόψει αυτής της αναμέτρησης, μιλήσαμε με τον κορυφαίο Έλληνα αθλητή, Παναγιώτη Γκιώνη για την παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο, την καριέρα του στη... Ρεάλ Μαδρίτης του πινγκ πονγκ, ενώ παράλληλα μας έκανε και μαθήματα! Πώς τα πήγαμε; Αυτό θα το κρίνετε εσείς!
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics