Breaking News
03 Οκτωβρίου 2016

Σχετικά βατή για τη Βουλιαγμένη μπορεί να θεωρηθεί η κλήρωση της Β΄ προκριματικής φάσης του Champions League υδατοσφαίρισης, που διενεργήθηκε στη Νιόν. 

Η ομάδα του Κώστα Λούδη κληρώθηκε στον 3ο όμιλο, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Χέρτσεγκ Νόβι του Μαυροβουνίου, με «οικοδέσποινα» την τοπική Γιάντραν. Την τετράδα συμπληρώνουν οι γερμανικές Ντούισμπουργκ και Ανόβερο, με τις οποίες ο ΝΟΒ αναμένεται να παλέψει για την πρόκριση στην επόμενη φάση.


Οι αγώνες θα διεξαχθούν το τριήμερο 14-16 Οκτωβρίου και οι πρώτοι δύο από κάθε όμιλο προκρίνονται στον Γ΄ προκριματικό γύρο, όπου θα σχηματιστούν τέσσερα ζευγάρια, τα οποία θα διεκδικήσουν σε διπλούς αγώνες την πρόκριση στη φάση των ομίλων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός έχει περάσει απευθείας στους ομίλους της διοργάνωσης, μαζί με τις Γιουγκ Ντουμπρόβνικ (Κροατία), Προ Ρέκο (Ιταλία), Τσόλνοκι (Ουγγαρία), Μπαρτσελονέτα (Ισπανία), Παρτιζάν Βελιγραδίου (Σερβία), Σπαντάου Βερολίνου (Γερμανία) και Ολιμπίκ Νις (Γαλλία).
Αναλυτικά η κλήρωση της Β΄ προκριματικής φάσης του Champions League (σε παρένθεση ο τόπος διεξαγωγής κάθε ομίλου):
1ος όμιλος (Έγκερ): Έγκερ (Ουγγαρία), Μαρσέιγ (Γαλλία), Βερόνα (Ιταλία), Μόρναρ Σπλιτ (Κροατία)
2ος όμιλος (Μπρέσια): Μπρέσια (Ιταλία), Ερυθρός Αστέρας (Σερβία), Όρβοσι (Ουγγαρία), Σίντεζ Καζάν (Ρωσία)
3ος όμιλος (Χέρτσεγκ Νόβι): Βουλιαγμένη (ΕΛΛΑΔΑ), Ντούισμπουργκ (Γερμανία), Γιάντραν Χέρτσεγκ Νόβι (Μαυροβούνιο), Ανόβερο (Γερμανία)
4ος όμιλος (Ριέκα): Πριμόριε Ριέκα (Κροατία), Σαμπαντέλ (Ισπανία), Οραντέα (Ρουμανία), Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία)

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics