Breaking News
11 Οκτωβρίου 2016

Χάλκινη αναδείχθηκε η Ελλάδα στην Κροατία και την Velika Pisanica, όπου πραγματοποιήθηκε το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής.

Η ελληνική ομάδα, παρά το κρύο και την ομίχλη, ήρθε τρίτη στο ομαδικό αγώνισμα

Χάλκινη αναδείχθηκε η Ελλάδα στην Κροατία και την Velika Pisanica, όπου πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής.

Η eλληνική ομάδα, παρά το πολύ κρύο και την ομίχλη, κατάφερε να τερματίσει τρίτη στο ομαδικό αγώνισμα και να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο με συνολικό χρόνο 21:53:53. Οι τρεις από τους τέσσερις αθλητές μας ολοκλήρωσαν την διαδρομή των 100 χιλιομέτρων.

Η Βικτώρια Σχοινά με τον Koheilan XIII κατέλαβε την 10η θέση στο σύνολο, η Ειρήνη Μητώνα με την Aphroditi ήταν στην 11η θέση και ο Σωτήρης Πατσιούρας με τον Sheikh στην 12η θέση. Η Πρωταθλήτρια 2016 Αντιγόνη Νταλλιάνη με τον GA Nireas δεν τα κατάφερε και αποκλείστηκε.

Βαλκανιονίκης στο ομαδικό ήταν η Βουλγαρία με συνολικό χρόνο 15:11:53. Χρυσός Βαλκανιονίκης στο ατομικό ήταν ο Βούλγαρος Denis Furlanski με τον Moz, που ήταν στην 2η θέση στο αντίστοιχο πρωτάθλημα του 2015, με τον καλύτερο χρόνο 04:54:28.

sport24.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics