Breaking News
18 Οκτωβρίου 2016

 

O κωπηλάτης του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου Χρήστος Στεργιάκας σημείωσε παγκόσμιο ρεκόρ εφήβων σε αγώνες indoor rowing πιστοποιημένους από την διεθνή ομοσπονδία, που διοργάνωσε στην Κύπρο ο Ναυτικός

Όμιλος Λεμεσού.


Ο νεαρός Καστοριανός πρωταθλητής έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ στα 1000μ. στην ηλικιακή κατηγορία 17-18 ετών ολοκληρώνοντας την προσπάθειά του σε 2:48.02 καταρρίπτοντας το προηγούμενο που ήταν 2:49.02.

Τον Ιανουάριο η 1η Πανελλήνια συνάντηση εργομέτρων

Οι αγώνες κλειστής Κωπηλασίας από το 2017 παίρνουν επίσημο χαρακτήρα και για την ελληνική κωπηλατική ομοσπονδία αφού έχει ήδη προκηρυχθεί η 1η Πανελλήνια Συνάντηση εργομέτρων που θα διοργανώσει η ΕΚΟΦΝΣ στις 14 Ιανουαρίου στο κλειστό του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ στο Φάληρο με την συμμετοχή και αθλητών που δεν είναι εγγεγραμμένοι τα μητρώα της Ομοσπονδίας.
Gazzetta.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics